the_white adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google bu söylediğinizi reddediyor:

"AdWords is a form of search engine marketing. Please note that advertising on Google does not in any way affect the ranking of a website in natural search results."

Adwords bir arama motoru pazarlama şeklidir. Lütfen Google'a reklam vermenin bir sitenin doğal arama sonuçlarındaki sıralamasını herhangi bir şekilde etkilemediğini unutmayın.
bu konuda tekrar soyleyim doğrudan etkilediğini söylemedim. ziyaretci ve sayfa ziyaretçi oranlarını etkilediği için seo konusunda etkili olmaktadır. test ettim ve bunu gördüm zaten google hiçbir zaman adwords ile doğrudan organik arama sonuçlarında yükselirsiniz demiyor, bunu yapsa google olmaz onca algoritma ya da gerek kalmazdı.

Eğer sayfa ziyaretçi oranları ve sitede kalma süresi önemliyse budurumda da adwords ile ziyaretçi satın almaninda elbette olumlu bir etkisi olacaktır başka bir açıdan bakıldığında eğer ziyaretçilerinizin sitede kalma süreleri 2 dakika iken sizin satın aldığınız izleyiciler yüzünden bu süre 1 dakikaya düşmüşse bu durumda da olumsuz yönde etkilenirsiniz.