cRueL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bendede vardı aynısından ne çektim be abi sorma. (banada modem virüsü dendi ayarlar vs için değiştirmeyle uğraşamadım) Geçende modem bozuldu bizde bir sürü adsl modem var sıfır modem taktım çalışmadı herneyse eski bir modem vardı taktım çalıştı internet dedim bi sayfa açim pat karşıma bidaha çıktı dellendim. chrome kaldırdım tekrar yükledim bidaha o gün bugündür çıkmadı. valla çok kötü bir virüs. adamın sitesini bile şikayet ettim ama adsenseye bişe çıkmadı.
aynen modemden değil...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:04:24 -->-> Daha önceki mesaj 20:35:01 --

Sorun çözülmüştür...

Google crome çözümü: ayarlar bu kullanıcıyı sil bir kaç gün sonra yine çıkar tekrar bu kullanıcıyı sil 5-6 gün sonra yine sorar bu kullanıcıyı sil deyin sorun çözülür.

İnternet explorer: geçmişi her şeyi silin ve tüm ayarları reset ve default yani var sayılan yapın onda da 3-4 kere günlük yapın ve sonra ana sayfanızı değiştirin sonra kaydedin ana sayfa haricinde her şeyi var sayılan yapın sorun çözülür...

kessin çözümdür çünkü her kullanıcıyı sildiğimde 1-2 saat kaybolduğunu fark ettim ona göre çalışmalar yaptım.

saçma reklama saçma çözüm olur kusura bakmayın ama yemin ederim bu şekilde oldu...