Line adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adama ülkeye gel ya da gelme diye neye göre karar verecekler ?

- Ülkenin durumuna göre.

Ülkenin durumuna neye göre karar verecekler?

-Ülkedeki siyasete göre.
Adam size siyasi görüşünüzü sormamış, size derken hepimize. Yada geleyim mi gelmeyeyim mi büyük abiler de dememiş.

Sorusuna istediği gibi cevap veren toplasan 3-4 kişi çıkar çıkmaz.
Amaç arkadaşa yardım etmek değil veryansın etmek olmuş maalesef.
Şimdi zaten söylenmek istenenler verilmek istenen mesaj verilmiş, aynı şeyleri papağan gibi yazan arkadaşları göz önüne alarak bende bu son mesajımı yazmıştım, cevabı bulmuştur daha fazla uzatmaya gerek var mı?

Türkiye logosu nasıl olmuş diye bir konu açıldı orada bile tartışma çıktı orada bile siyasi mesajlar verildi.

Özellikle bazı üyelere yazıyorum; çok akıllıysanız çok zekiyseniz çok bilgiliyseniz çok marifetiniz varsa gidersiniz siyasetçi olursunuz. Boş boş konuşmaktan hele ki bu forumda boşa konuşmaktan tartışma çıkartmaktan kimseye fayda gelmez. Bunu hala öğrenemediniz mi. Bu ülkede 70 milyon insan var yazdım anlaşılmadım herhalde, 1 kişi daha gelse ne olacak. 70 milyonu bıraktınız 1 kişinin derdine yanıyorsunuz, önce kendi halinize yanın. Kimsenin de kısmetini siz vermiyorsunuz ne biliyorsunuz belki gelecek istediği bir iş imkanı bulacak belki çok mutlu olacak. Görende sanki açlıktan ölüyoruz sanacak. Bu ülke her zaman böyleydi eğer bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız ağzınız değil beyniniz çalışsın, bende dahilim buna.