Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
25 gün oldu siteyi açalı şuan 36 özgün makale mevcut. Free wordpress teması kullanıyorum. Günlük 2-3 post giriyorum. Twitter, facebook ve pinterest paylaşımları yapıyorum.

All in One SEO
Google XML Sitemaps
Pinterest Pin It Button
Contact Form 7
ByREV WP-PICShield

Eklentilerini mevcut.

Hakkımızda sayfası mevcut, çok kısa da olsa bir kaç şey yazıyor. İletişim sayfası için Contact Form 7 kullandım altınada görseller sizler için internet üzerinden bulunup derlenmiştir. Hak sahipleri fotoğrafların kaldırılması talebinde bulunabilirler diye not düştüm.
Genelde görsellerden ziyaretçi geleceği için görsellerde fotoğrafların üzerinde "büyük görmek için tıklayın" yazıyor konuya yönlenmesi için. (ByREV WP-PICShield eklentisi ile)
Fotoğrafların altına fotoğrafların nereden alındığına dair herhangi bir link eklemedim hiç.

Yandex Metrica koydum siteye günlük 20 ile 26 arası hit oluyor 1 haftadır. Ancak arama kelimelerine bakınca 3-4 aranma gözüküyor. Sanırım doğrudan siteyede giriliyor anlamadım onu. Veya metrica öyle gösteriyor bilemedim.

Başka da bir şey yapmadım. Bu şekilde içerik girmeye sosyal ağlarda paylaşım yapmaya devam etmelimiyim ve daha ne katabilirim. Ayrıca şunun yerine şunu yapsan dediğiniz bir şey var mı?

Teşekkürler, kolay gelsin.
Metricada Doğrudan hit olarak gözüken hitler aslında arama motoru bot/örümcekleri. aLL IN One seo hiç bir işe yaramaz.Yoast kullanmanızı öneririm, günlük post sayısınızı 5 ve üzerine çıkarın.

Ben tam olarak ne yaptığımı yazdım.Siz de benzer şekilde geliştirebilirsiniz.

Malesef tek , tek öneri vermem pek mümkün değil, Size versem sizin gibi onlarca arkadaş isteyecek.Kolay Gelsin.