tolginho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emre bey, masaüstü bilgisayarla o kadar fazla mining gücü oluşturamazsınız.

Bunun için sadece bu işi yapan özel devreler dizayn ediliyor son iki yıldır. Cointellect de bu devrelerle yapılmış makineleri kiralıyor.

Gösterilen işlem gücüne sitede Contract manager altında yeni kontrat alarak ulaşabilirsiniz ancak.

Bilgisayarda birşey çalıştırmanıza gerek yok.

Program biraz bu işin demosu gibi. Günde 0.25 euro civarı bir gelir elde edebilirsiniz o da 7/24 %100 kapasitede çalışacak bir bilgisayarla. Programı çalıştıracaksanız bu elektrik faturanızı da arttıracaktır bunu da hesaba katın.

Demo paket de bir işe yaramıyor ama madem onu söylediniz ondan örnek vereyim.

10 günlüğüne 5 MHS'lik bir işlem gücü sahibi oluyorsunuz.

5 MHS'lik makine günde 1.64 euro getiriyor. İlk 9 gün kendi masrafı, 10. günün parası size kar olarak kalıyor. Son sütunda gördüğünüz üzere kazancınız %9, hoş bankadaki faizden bu haliyle bile fazla.

Paketleri aldıktan sonra paket ve kazanç işi otomatik, paketi al sonra git ne yapıyorsan normalde yap. kurması vs. gibi bir şey yok.

Hosting paketi gibi düşün. Hosting alınca serveri sen kurmuyorsun. Ya da bir sorun olunca yine sen bakmıyorsun, onlar hallediyorlar herşeyi.
5.000€'luk Paketi Aldık Diyelim. 51 Günde Bu Parayı Çıkarıyoruz. Zaten Bu paket 730günlük paket. Geri kalan tüm zamanlarda kalan para bizim cebimize.

Lakin bu ne kadar güvenlikli?
Yarın bir gün ya sistem kapanırsa?
Bu kazandığımız günlük 97,22€ yarın bir gün azarlırsa?

Eğer bu 5,000€'luk paket gerçekten 730gün bu şekilde ödeme yapacaksa o zaman ZENGİNİZ

Çok mantıklı gelmedi bu sistem bana ya. 51Gün kazıyorsun aynı paranı alıyorsun. Geri kalan onca gün sana kalıyor. Bu şekilde 1 yıl boyunca geleni yatırırsan. Seneye günlük binler € kazanırsın o zaman. Biz neden çalışalım boş yere Oturdumuz yerden kazanalım.

Bilmiyorum pek mantıklı gelmedi bana?