egebit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalnız şunu söylemek isterim, hani 2 yıldır oynuyorsunuz tamam, ilk 1 yılını silip atalım tecrübe diyelim, hadi 1.5 yıl silelim, son 6 aydır %15-60 arası kâr ediyorsanız haftalık veya 2 haftalık farketmez. Başlangıçtaki bütçenizi 1 ise 200-300 yapmıştınız rahat.

Demem odur ki; Şuan bütçeniz olmama ihtimalini düşünemiyorum.

Yatırım düşünen arkadaşlar bir düşünsün, ben %40-50 paramı katlayabilir isem her hafta, 1 yıla kalmaz milyonluk olurum zaten. Kimseye de ihtiyaç duymam.

Ben şahsen 8-9 senedir internet aleminde para kazanma ile ilgili arkasından koşuyorum bu işin, çok denk geldi böyle olaylar.

Aman diyeyim!..

DÜZENLEME: Ödeme yöntemi Ukash'miş, direk Ankara'da olan arkadaşlar evinde yapsın alışverişi, babasını, annesini veya kardeşlerini bir görün tanıyın. Onların haberi olupta dolandırma olayı olamiyacağına göre, kimse aile'sini risk'e atamiyacağına göre.

Saygılar.
Hocam Haklısınız Ben Bir Süre Yapacağım Onlarda Küçük Rakamlar Milyonlar Degil Yani O Türlü Bir Riski Bende Alamam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:12:06 -->-> Daha önceki mesaj 17:01:35 --

Ek Olarakta Sisteme Üye Olurken İletişim Ve Kimlik Bilgileriyle Üye Olunuyor Sıkıntısı Olanda Gidip Mahkemeye Başvurabilir En Doğal Hakkıdır