Destek olmak zorunda değilsin güzel kardeşim. Ben de her ne kadar malul Gazi olsam da, bu çalışmayı yapmakta benim de bir sorumluluğum yok. Ancak vicdanım beni uyutmuyor anlayabiliyor musun güzel kardeşim? Ben neden mi rahat değilim... O kişi ile aynı yerde görev yaptım. O yiğit insanın bu vatan ve bayrak için feda ettikleri, bir evin bir oğlu bu adam. Bizim için Gazi oldu. Aslında bugün ona yapılan bütün Gazilere yapılmış bir saygısızlık. Bugün ona sahip çıkma günü güzel kardeşim. Her şey para olmuş derken belki yanlış bir ifade kullandım. Siz yapmayın bir şey olur mu? Allah'ın izni ile ben siz ve sizin gibi düşünenlere rağmen geleceğe olan inancımı ve ümidimi kaybetmedim. Ve sizin gibi düşünenlere rağmen, bugün olsa Vatan ve Bayrak için canımı seve seve feda etmeye hazırım.
Güzel kardeşim diyorsunuz aslında hiç sevmem bu şekilde kardeşim hitabını ancak bende size o şekilde hitap edeyim.
" Allah'ın izni ile ben siz ve sizin gibi düşünenlere rağmen geleceğe olan inancımı ve ümidimi kaybetmedim. "
Ben ne düşünüyorum öğrenebilir miyim? ( net cevap istiyorum )
Ben bir engelli abisiyim. Benim kardeşim her gün otobüs ve dolmuşlarde neler çekiyor biliyor musunuz? Benim kardeşimin kolu yok neden gazi muamelesi görmüyor da her gün itilip kalkılıyor nerdesin hani destek için. Gazisin diye veya o adam bizim için gazi oldu diye sadece onları mı destekleyeceksin twitter denen bilmem nerede trendtopic için gelip burada konu açacaksın?
"Ve sizin gibi düşünenlere rağmen, bugün olsa Vatan ve Bayrak için canımı seve seve feda etmeye hazırım."
Güzel kardeşim bizi sen şimdi vatan haini mi ilan ettin?
Ben senin ve senin gibilerin inadına her gün canımı veririm devlet için. Siz hala CHP MHP AKP peşindesiniz neymiş gazimiz chp li diye itilip kakılmış. Gazimizin başında mı yazıyor CHP'li diye de otobüs şoförü anlayıp ona göre davranıyor?
Ek olarak olayın iç yüzünü öğrenmeden o şu bu diyerek hareket etmenizde
bence olaylara çok yüzüstü yaklaşmanızdan kaynaklanıyor.