2 sene önce bana "zengin olma" vaad eden Asım Eraslan anlaşılan hala zengin olamamış

Adam bana bir anlatıyor... Zeka seviyesi düşük birisi hemen kanar ki bu sisteme dahil olanların çoğu zeka seviyesi ortalamanın altında.

Bana bir site yapacakmış ve karşılığında zengin olacakmışım. Neymiş efenim bir çizgi çizecekmişim ve insanları çizginin karşılığına gelecek şekilde ikişer ikişer dahil edecekmişim, sonra zengin olacakmışım. Her 2'li üye yaptığımda 30 $ kazanacakmışım. Ama önce sisteme girmek için 750 $ ödeyecekmişim.

Bu durumda

2 üye = 30 dolar
50 üye = 750 dolar

50 üye yaparsam eğer, sisteme dahil olmak için verdiğim parayı ancak kazanacağım.

50 kişiyi kandırmam lazım ki verdiğim parayı kurtarabileyim.

50 kişiyi sisteme dahil etmek için harcayacağın zaman ve para...

Aradan 2 yıl geçmiş Asım hala zengin olamamış. Ben bir araba ve bir daire aldım. Helal kazancım ile.

Bu arada insanların ceplerindeki parayı, onları "zengin olma" vaadi ile kandırmanın da "kul hakkı" olduğunu unutmamak gerek.

Adama (!) kul hakkı yeme dedim.. Suratına yaptığı işin pis iş olduğunu söyleyince engelledi )

Asım ayda 83 dolar ile 2 yıldır zengin olma hayalini kuruyor, yazık.

Birileri bu işten çok kazanıyor ise, mutlaka birilerinin alınterini çaldıkları, onları kandırdıkları içindir.

Emek vermeden kısa sürede zengin olma hayali kuran insanlar için de çok fazla üzülmemek gerek.

Uyarmak bizden, karar onların nihayetinde.

Not: Mega Holding çalışanlarının sattığı sitelere örnek : http://mytarbaz.com/