metehanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş alınmıştır.

metehanx = Adem Ozkur
Arkadaş teklif veren herkesten daha kısa sürede işi bitireceğinin garantisini verdiği için işi kendisine 25-10-2014, 20:44:08 (konudada işi aldım yazdıgı saat belli) o saatte anlaştık işi verdim.

Ben liste halinde istediklerimi yolladım özel bir sistem olmasını responsive olarakta çalışmasını istedim
"Adem bey
de daha once boyle birşey yaptıklarını onun alt yapısını kullanarak istediğim sistemi kısa sürede benim istediğin şekilde hatta daha iyisini yapabileceklerini söyledi."

Anlaşma şartımız şu şekilndeydi:
İşe başlamak için ön ödeme yapılır 2 gün içinde tasarım biter
bir sonraki gün tasarım gösterilir tamamsa 2. ödemeyi geçerim
Sonra tüm istekler kodlanmış halde gösterilir, sistem 1 gun test edilir bu kısımda tamamsa kalan kısım ödenir, tüm çalışmalar tarafıma yollanır ve işlem tamamlanır.
şeklindeydi

Neyse ben anlaşma akşamı çalışıyor olduğum için çok vaktim olmadı ödemesini hemen geçemedim gece yarısı gibi anlaştığımız ödeme sisteminin ilk kısmını saat 00:40 civarı yolladım, Adem bey foruma işi aldım dediği saatten benim ona parayı yolladıgım saate kadar beni 14 kez aradı parayı yatırdın mı yatıracakmısın bak işim gücüm var seni bekliyorum bizi oyalıyormusun vs. vs. ve 16 kezde whatsapp'tan mesaj attı en son ödemeyi aldıktan sonra seni arayacagım dedi aramadı

Ertesi gün aradım bana dediki; sabaha kadar senin iş ile uğraştık o yuzden uyumuşum akşama görsel hazır çok güzel oluyor akşam görüşürüz dedi..

O akşamdan sonra arada aradım sordum bak zamanım önemli oyalıyorsan haber et başkasını bulayım dedim ama hiç atraksiyon yoktu anca 30.10.2014 gecesi bana bir link yolladı fakat oda benim istediğim şey asla değil :d

Hani kendimden şüphe ettim yanlışmı anlattım diye ama alakası yok
Ben özel kodlanacak bir sistem istemiştim kendilerinden tüm veriler açık şekilde örnekler ile anlatıldı kendisine ve yazılı olarakta yollandı..

Fakat bana otel rezervasyon bozması kopya bir sistem gösterip paranın kalan 2. kısmını istedi böyle saçma bir sisteme para ödemeyeceğimi söyledim Adem Ozkur bana bir sürü sitem etti sen anlaşmayı bozuyorsun diye söylendi bende insanca bu göstermiş oldugunuz şey kopya başka yerde aynısı var ve benim istediğim şey değil dediysemde ısrarla para göndermemi istedi.
Sonuç olarak ödeme yapmadım bana istediğim şeyi yapın ödeyim dedim ama bana telefonda çok ayıp ettiğimi anlaşmayı bozduğumu söylemeye devam etti

Gece ilerleyen saatlerde skype ile görüşüp işi eksiksiz olarak teslim edeceğini söyledi ama işi teslim etmesi gereken son süre 03.11.2014 pek inanmıyorum ama bakalım o süreyi beklemem gerekiyor daha anlaştığımız süre bitmemiş

Şahıs işi zamanında veya zamanından sonra teslim etmemiştir.
Hakkında gerekli suc duyurusunda bulundum.
Ödediğim para çok dert değil sadaka mahiyetinde verdim geçtim derim fakat çaldığı zaman benim için çok önemliydi tabi zamanımı çaldı diye şikayetçi olamadığım için mecburen nitelikli dolandırıcılık başlığı altında kendisinden şikayetçi olduk.

Konu ile ilgili detaylar gerektiği zaman ilgili kişiye yollanacaktır.(Tüm mesajlar forum pm, cep, whatsapp, belgeler mevcuttur.)