valla hocam bende 3gs'den beri nesil nesil iPhone kullanırım kaç olmuş oluyor ? 3gs,4,4s,5,5s ve şimdide 6 plus almayı düşünüyorum.Yani 6. iPhone'um olmuş olacak.Anlamadığım olay iOs kullanan biri nasıl androide geçmeyi düşünür gerçekten şaşırdım

) Android bi telefon kullanıp iOs'a yani iPhone'a geçirdigim bütün arkadaşlarım android mi ? bi daha android telefon alanı .... die yorum yapıyorlar
bataryaların mah oranları düşük olduğu için diger telefonlardan biraz daha ama bak biraz daha diyim az gittiği doğrudur şarjın ama sizin bataryalarda bi anormallik olduğu kesin belli bi süreden sora bozuluyor olabilir ve bu sadece sizin başınızada gelebiliyor olabilir yani.Benim kullandığım 5 iphone'un 4'ünün ekranında ölü pixel oluşmuştu istisnasız ama bu demek degil ki bütün iPhone'larda ölü pixel var.
Batarya konusuna geri gelecek olursak size şöyle söylüyim siz yeni bir telefon almak istiyorsanız benim yapıcagım gibi iPhone 6 Plus alın bence bataryada sıkıntı yaşıyorsanız sadece şahet yani.
iPhone 5s : 1500 Mah
iPhone 6 : 1800 Mah
iPhone 6 Plus : 2915 Mah
Note 4 ise : 3220 mAh
yani aradaki fark sadece 300 mah.Eğer ya tamam iosu iphone'u bende seviyorum sadece batarya sorunu yüzünden geçmek istemiştim ben androide diyorsanız dediğim gibi size öneri sundum iPhone 6 Plus alabilirsiniz.