sinanksk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitede çok fazla spam etiket var adsense de sıkıntı yaratabilir
Etiketlerin tehlike oluşturacağını bilmiyordum hocam, bundan sonra haberlere en fazla 5 doğru etiket gireceğim

mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikler merhaba, sorununuza şöyle cevap vereyim; Adsense için bazı kriterler şartlar politikalar var bunları çoğunuz bilirsiniz. Ama sizin sorunuz dizi veya film ekleme ise Adsense olarak yasak ve büyük risk taşır bir filmin veya dizinin yayınlanması. Fakat bu durum fragman dan için soruluyorsa fragmanların Adsense açısından bir zararı yok illa ki kendi yapım şirketinin videosu ile embed alınması şart değil fragmanın manası yayılması reklam olmasıdır. Google Adsense fragman konusunda bir risk taşımamaktadır. Fakat filmin yada dizinin herhangi bir kesitini mesela dizide geçen müzik veya komik bir 3 5dk videosunu eklemekte tamamen risk ve yasaktır.

Konu sahibi arkadaşın sorusuna gelince.. @Dr_cengiz;
1- Adsense başvurmanın zamanını siz daha iyi bilirsiniz ama bu aralar Adsense şans işine döndü sayılır. Belli bir zamanı yok şu anda başvursanız kabul etmezse ileride tekrar başvurabilirsiniz zamanı yok bu başvurunun onay alınmadığı sürece.
2- Sosyal medya dan paylaşılan haberleri sitenize google üzerinden direk giriş nasıl sağlayacaksınız ? eğer ki direk google.com üzerinden aratıp sitenize giriş yaparsa güzel olur ama nasıl... Google Adsense dış kaynaklardan gelen hitleri sevmez bu ister google+ ister Fb iste twitter v.b dış kaynaklardan direk aramasız girişler Adsense açısından risk taşımaktadır. Bu yüzden sosyal medya ya Adsense açısından güvenmek sıkıntı olur.
3- Google Adsense fragmanlara sorun çıkartmaz yukarıda alıntıda açıkladım.

Kolay gelsin.
Verdiğiniz değerli cevap için çok teşekkür ederim

CoRcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o etiketler vs. onlar ne öyle ne gerek var o tarz seylere. Siteyi spama bogmuzsunuz resmen.

Ben bu sitenin kabul gorecegini dusunmuyorum. Acil olarak ozgunlestirilmesi lazim.

Mesela magazinde olan olaylari kendi bakis acinizdan yorumlayin. Illa dizi bolumu yayinlayacaksiniz diye bir olay yok, misal dizi bolumlerini full olarak yayinlayarak adsenseden zaten bir sansinizin oldugunu dusunmuyorum.

Ayrica tema olarak da normal bir blog sitesini andiriyor. Eger ciddiyseniz bu tarz iyilestirmeler yapmaniz gerekmektedir kanaatimce.

Başarılar.
Uyarılarınızı dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz

fermayil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense için hitin nereden geldiği önemli değildir reklam yerleşimi ve reklamlara tıklatma gibi yöntemler kullanılırsa ban riski var
Bunu bildiğim iyi oldu hocam,