Normalde konu beni alakadar eden bir konu degil ancak konuyu okuyunca dayanamadim, bir kac cumle yazmak istedim.
Bir insani dolandiricilikla suclamak kadar basit bir sey yoktur ancak madalyonun bir de diger yuzu var. Hukukta bir tabir vardir, der ki "müddei iddiasını ispatla mükelleftir". Yani "iddiaci iddiasini ispatla yukumludur".
Siz kisiye dolandirici diyorsunuz ancak elinizde buna dair bir ispat yok. Arkadas demis ki "ben sadece R10 da yapmiyorum bu ticareti, Facebook ve Twitter ve benzeri diger sosyal ortamlarda da yapiyorum", ve yine diyor ki "o sosyal ortamlarda satisi gerceklestirdim".
E o halde sorun ne?
Cihazin sahibi uygun gordugu bir fiyata cihazin satisini gerceklestirmis ve bunu R10 dan yapmamis. Bu sizi ne derece ilgilendirebilir ki?
Ha bu arada ben R10 da 8 senedir varim ve itrader puanim gayet iyi. Yani sizin 4 katiniz kadar bulunyorum bu sitede ve benim itraderim size oranla daha iyi. Bu benim cok namuslu cok durust oldugumu mu gosterir? Yura nickli arkadas 2 aydir burada ve henuz 3 ticareti var, bu Yura'nin guvenilmez biri oldugunu mu gosterir, bu nasil bir mantik nasil bir dusunce?
Ben Yura ile alisveris yaptim, ustelik yuksek miktarlarda ticaretim oldu, gayet de memnunum kendisinden. Simdi sizin sozunuze karsi benim sozum. Yura dolandirici degildir, aksine son derece de guvenilir bir adamdir.
Haydi buyurun buradan yakin simdi.