Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Öncelikle cok rica ediyorum bu benim icin cok önemli bir konu bilir kisilerin yorum yapmasi gerekiyor lüzumsuz yorumlar yapip konuyu baska yere cekmeyin.
Konuya gelecek olursak ben Almanyada yasiyorum ama konu Türkiyede yasayan kardesimle ilgi ve kendisi bu isin icinden cikamiyor cok fazla girisken bir insan olmadigi icin.Kardesim Deniz astsubayidir ve nasil,neden oldugunu bende cok gec tesadüfen ögrendimki kendisi 6-7 senedir kredi karti bataginin icindeymis ve artik son haddesine gelmis borc 150 bin tl civarinda ben kendisine birsey yapmasindan cok korkuyorum cünki bunlari tv duyuyordum ve malesef basimiza geldi kredi karti borcu olayi.Artik ödeme gibi bir durumu yok bu konuyu TSK duydugu zaman meslekten men olma durumu var imis kendisinin emekliligine daha 7 sene var.Bu parayi bulmamiz gercekten cok zor cünki borclar 5-6 bankada aldigi maastan dolayi tek bir yerde kredi sistemiyle toplayamiyor,ne yapilabilir bize bir yol gösteren olurmu acaba yardimlarinizi bekliyorum,kardesimin heran kendine birsey yapmasindan korkuyorum ve onu kaybetmek istemiyorum ona bir yol göstermem lazim.
Saygi ve sevgilerimle