"Belli ki adamlar kendi başlarına farklı bir sistem kurmuşlar"

"Ben mining olayından falan bahsetmedim ki?"

Hocam sen konuya cidden çok yabancısın..

Adamlar evet işte ponzi (saadet zinciri) olayını coin madenciliği adı altında yapıyorlar. DogeCoin çıktığı ilk günlerde DogeCoin kazan ve belki Türkiye'de DogeCoin'den en çok parayı kazanan kişi olmuşumdur, bu sitenin ben ne DogeCoin kazdığına ne de başka bir coin kazdığına inanmıyorum.

Kimseye girmeyin falan demiyorum bu sisteme, ama bilin madencilik bu değil. Herkes kaybetmeyi göze aldığı para ile elbette girsin, kazansın. İmzama bakarsan insanlar bitcoin'den para kazansın diye elimden geleni yapıp insanlara anlatmaya çalışıyorum. Bu siteye karşı bu kadar sert tutumum varsa bir bildiğim vardır, bu ihtimalide biraz görmeye çalış lütfen.

Herkese saygılar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:41:35 -->-> Daha önceki mesaj 21:37:10 --

kadir58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cexio da kazdığımızdan fazla gider ödemesek yemin ediyorum iyi site 10 dk da bir hangi firma block buluyor ki diye düşünüyorum bu mining yerini ilk burada görmüştüm sizin konunuz alt yapısına bakınca güven vermedi başlamadım yorum bile atmadım kullanan vardır diye

cointellect bende güvenmeyenlerdenim çünkü hiç şeffaf değil ancak ilk ödememi dogecoin aldığımda anladım kazım işlemi yapıyorlar ama gizliden gizliye...
Hocam konumda sonraki mesajları okursanız paramı geri çekip çıktım 1 gün sonra, ilk mesajı editlemiyorum herkese ibret olsun belki ders çıkaran olur diye fakat olmayacak gibi görünüyor malesef..