PisiPC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bitcoin teknolojisi ve mining hakkında ne kadar bilginiz var bilmiyorum fakat çok sığ düşünüyorsunuz onu söyleyeyim. Zamanında bütün evi mining cihazları ile doldurup mining yapıyordum ve uzun bir dönemdir bitcoin ile ilgileniyorum. Cointellect dediğiniz site tam olarak şu. Hani Mega Holdings diye bir saçmalık var mutlaka duymuşunuzdur bu adamlar ne diyor site yapıyoruz, size host veriyoruz bize şu kadar para ver şu kadar kazan falan.. Bu sistem nasıl ayakta duruyor devamlı sisteme yeni para girdiği için. Ortada 1 tane bile site yok, host yok, İŞE YARAR BİŞİ YOK..

Cointellect madem sizin verdiğiniz paralar ile donanım alıp mining yapıyor neden bulduğu block'ları yayınlamıyor? Cex.io'nun masrafları ve kesintileri çok fakat hiç araştırdınız mı toplam bitcoin üretiminin ne kadarını bu site üretiyor?

Cointellect dediğiniz site tamamen ön yüzünde fotoğraflar yayınlayarak, yok efendim bulunduğumuz bölgede elektrik bedava, girişimcilere destek çok diyerek bu saadet zincirine kılıf uydurmuşlar. Benim asıl üzüldüğüm bitcoin teknolojisinin yanlış tanıtılması.

Bitcoin mining işine milyon dolarlar yatıranlar var, (Biggest bitcoin mining farm) diye aratın, bu kişiler bile 2 ay sonrasının kazancını bilemez, size eğer 1.5-2 sene sonrasının kazancını kuruşuna kadar garanti ediyorsanız bu ponzi sistemidir.

Para yatıranlar elbette para kazanır bir yere kadar, Türk'ler hızlı keşfetti siteyi ve umarım zarar etmeden kara geçicekler, hatta bence kara geçicekler fakat sistem belli bir noktada kapanıcak ve ödeme yapmamaya başlayacak.

100 Euro ile 1000 Euro ile yatırım yapmam ben, herkes kendi bütçesine göre yatırım yapıp riski göze alır, aynı makinaların hemen alıp elektrik ucuz yerde çalıştırabileceğimi bilsem arabamı satıp tekrar bu işe girerim, siteden paket almak falan bitcoin mining ile alakası olmayan bir sistem.

Cex.io nasıl mining yapıyor, cointellect nasıl mining yapıyor rica ediyorum araştırın, benim para kaptırıp geri aldığım site zorluk seviyesine göre ödüyordu, hani o bile kulağa mantıklı geldi ona kandım sonra hatamı anladım, paramı çekmesem belki 2-3 ay sonra kara bile geçicektim fakat 1 ay sonra kaçabilirlerdi.

Cointellect'de zorluk falan bile yok, neyse 2-3 ay sonra bu yazdıklarım değerli olur, şimdilik bol kazançlar..
Ben mining olayından falan bahsetmedim ki? Bahsettiğim şey denemeden etmeden ve hiçbir kanıtın olmadan çalışan bir sisteme b*k atman. Belli ki adamlar kendi başlarına farklı bir sistem kurmuşlar ve bu sistem hali hazırda işliyor. Kullanıcılara ödemeleri zamanında yapıyorlar.

Ama sen hala bu sistemi yermeye devam ediyorsun ve elinde hiçbir kanıtın yok. Ayrıca Cointellect'te sabit bir kazanç da yok. Adamlar örneğin bir pakette 2.22€ civarı kazanırsınız diyor. Performansa göre daha fazla da kazandırabiliyor daha az da. Bunun yanında kendileri bitcoin değil dogecoin çıkartıyor. Ayrıca başka altcoinlerin de madenciliğini yapıyorlarmış. (Bazı kişiler mail atıp sormuş ve öğrenmiş)