pcbagimlisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın vatanım,milletim benim her şeyimdir ama ayıptır söylemesi böyle bol keseden nasıl sallıyorsunuz anlamak güç.Üretim,teknoloji,gelişim namına elinden geleni yapan bizi sömürge olarak kullanan ülkeler nasıl batıyor 20 sene sonra, ne içiyorsunuz çok merak ediyorum?

Bu düşünceyle vatan gelişmez,ilerleme sağlanmaz.Yani diğer ülkelerin geleceğini tahmin ederek falan bu olmaz.Ki dediğiniz şeyler falan çok zor şeyler.BMW,Mercedes bu 2 firmanın geliri,sahip olduğu maddi gücünü düşünün sonrasında batar mı batmaz mı karar verelim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:08:03 -->-> Daha önceki mesaj 20:06:59 --

Şunları sana yazma özgürlüğü tanıyan,şehit olan insanlara gram saygın yok.Yazıklar olsun sizin gibi hainlere.
Bir şey içmeme gerek yok o ülkelerin halini orada yaşayan amca oğlu hala kızı vs anlatıyor orda açlıktan olup burada kabadayı olanlara fazla inanmayın o sizin almanyanız 20 sene önce idi o bmv ve Mercedes yakında Çin arabalarının altında kalacak insanlar artık markaya değil isini gördüğüne para vercek su anda telefon gibi tabi biz turk milleti olarak lüks yasıyoruz tabi aylığımız 1000 lira 3000 liralık iphone 6 kullanıyoruz Tabiki onlar zengin olur 1000 liraya ipioneden donanından özellik olarak daha iyi telefonlar var saygılar