Junior adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevmeyin arkadaşlar sevmek zorunda da değilsiniz ama ülkede çok büyük kaoslar var gibi de insanlara aktarmayın görecem o çok büyük Almanyaları İngiltereleri bir 20 sene sonra ekonomileri ne olmuş. Unutmayalım arkadaşlar biz dünyaya 600 yıl hükmeden padişahların torunuyuz dün bunu başardı ise atalarımız bugünde bizler başarmalıyız bende hoşnut değilim Suriyeli ' lerin burada olmasından ama insanlara da ülkede çok büyük problemler varmış gibi de aktarmayalımn
Yanlış anlamayın vatanım,milletim benim her şeyimdir ama ayıptır söylemesi böyle bol keseden nasıl sallıyorsunuz anlamak güç.Üretim,teknoloji,gelişim namına elinden geleni yapan bizi sömürge olarak kullanan ülkeler nasıl batıyor 20 sene sonra, ne içiyorsunuz çok merak ediyorum?

Bu düşünceyle vatan gelişmez,ilerleme sağlanmaz.Yani diğer ülkelerin geleceğini tahmin ederek falan bu olmaz.Ki dediğiniz şeyler falan çok zor şeyler.BMW,Mercedes bu 2 firmanın geliri,sahip olduğu maddi gücünü düşünün sonrasında batar mı batmaz mı karar verelim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:08:03 -->-> Daha önceki mesaj 20:06:59 --

volkans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ama diyorsun ya benden zorla vergi kesildi. Cumhuriyet sonunda doğruyu yönetenlerin eline geçti .. Ki iktidara çaldı diyen arkadaşlarada cevabımız var birileride çalarak kurdu...
Şunları sana yazma özgürlüğü tanıyan,şehit olan insanlara gram saygın yok.Yazıklar olsun sizin gibi hainlere.