foxfire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resim işiyle uğraşan varsa mutlaka almalı çok başarılı hızlı ve pratik işlem sağlıyor çok memnun kaldım destekte süper.

V3 muhteşem olmuş iyiki önceden almışım

Teşekkür ederim hocam

DraqoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kullanıyorum bunu tek kelime sadece ama sadece tek kelime mükemmel......

Web sitemde ani hit artışları oldu. kolay içerik ekleme özgürlüğü yanında resimleri özgünleştirme ile bu program harikalar yaratıyor... Umarım herkes kullanır ve farkını yaşar... Arkadaşı da ayrıyetten tebrik ederim böyle kaliteli programlar bizlere sunduğu için...

Hocam güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Ben de yeni bir site açmayı planlıyorum.Adsense gelirlilerini paylaşacağım ilerleyen zamanlarda.

GIS sayesinde WP ci de olduk ya daha ne diyeyim

Sent from my iPhone using Tapatalk

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:49:56 -->-> Daha önceki mesaj 19:48:02 --

Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili dostum, her zaman her fırsatta şahsım adına yanında olduğumu bildirmek isterim.

Gerçekten uzun ve yorucu emekler karşılığında hazırladığını biliyor ve taktir ediyorum.

Benim zannımca olan kişiliğinin kaliteliliği -Kusursuz- bir programla piyasa da da ne denli kaliteli bir yazılımcı olarak duyulacağının hissiyatıyla tebrik ederim şimdiden

Yakında adsense ekran görüntülerini atacağız

Teşekkür ederim dostum güzel Düşüncelerin için.Ben de her daim yamacındayım hadi kapışalım seninle en çok kim kazanacak

Sent from my iPhone using Tapatalk