Dün bismillah deyip kurduk diğer siteleri de bir iki hafta iç seosu ile uğraşıp,sosyal ağları entegre edecem.Sonrasında elimde olan 100 yakın makale ile başlayıp bir çalışma planı yapacaz.Bir sene olmasın iki sene olsun ama olsun inşallah niyetimiz o

Rahmetli kayın pederimden kalan bir ev var bize.Ama ona geçmek istemiyorum,kendim almak istiyorum.Hanım köylü gibi olmak iyi olmaz.
Konuyu açmanızdan son cümleye kadar okudum. Son cümleye kadar 70-80 bin TL'lik bir evi iki üç senede alabileceğinizi düşünüyordum. Ancak son cümleden sonra bu fikirden vazgeçtim. Çünkü şunu anladım; sizin fırsatları değerlendirme ve/veya başarılı olabilmek için her türlü zorluğa karşı göğüs germe meziyetiniz yok.
Sizin deyimizle hanımköylü olduğunuzda kaybınız nedir? Size hanımköylü mü derler?
Hanımköylü olduğunuzda kazancınız nedir? Aylık en az 500 lira kira vermemek olabilir mi?
Unutmayın emlaklarda her geçen yıl %5 ve %10'a yakın değer kazanırlar. Bir senede kiraya 6.000 TL verir ve 80.000 TL'lik emlağa gelen ortalama 6.000 TL zamla birlikte 12.000 TL zararınız olur. Bu yüzden fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Gerçek hayatta fırsatları iyi değerlendiremeyenler internettede başarılı olma ihtimali düşük olur bu dediklerimi es geçmeyin.