project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir norveçli hosting firmasına ticket açmak için bile ayda 100 euro ödeniyor

şimdi ne alaka diyeceksiniz adamların zamanı çok değerli.Almanyadan gelenler anlatıyor sizi birisi 11:38 e randevu veriyorsa o randevu muhakak oluyor ama bizim vatandaşlar 11:30 da geliyor.Almanlarda dalga geçermiş hiç zamanları önemli dğeil diye Almanya eski almanya değil çünkü alacaklarını tahsil edemiyor dünyanın almanyaya 1 trilyon dolarlık borcu var ve dünya bunu ödeyemiyor.Dünyanın en fazla ihracat yapan ülkesi.Çimlerin boyunu bile kontrol eden devlet mekanizması sana 2 gün süre veriyor ve kesmezsen kendileri kesip sana fatura çıkarıyor.Almanya aslında eski almanya tek sorun alacaklarının ödenmemesi diye biliyorum.Buraya geldiğinizde ancak akdenizde iş bulabilirsiniz.Almancanız çok iyiyse real estate yani emlak işinde çok para var.Dil bilen aç kalmaz.Günde 10 sayfa çevirseniz siz ve eşiniz 10 tl den 100 tl yapar ayda 3000 tl yapar.Bir kültürü biliyorsunuz gelenlere rehberlik yaparsınız yeme içmenizde bedavaya gelir.Ben olsam çocuklaırmı düşünürdüm.Ön muhasebe elemanı olacak diye bir adama 16 sene eğitim veren bir sistemde çocuklar asgari ücret neferleri olarak hayatını devam ettirir siyasi görüşün ne diye soracak olursanız iktidar partiliyim ancak bu memlekette muhalefetin söylediği bir çok doğru var bunları göz ardı edemeyiz . ve gerçekten haklılar.
İlk defa at gözlüğünü çıkarmış bir iktidar partili birini gördüm yorumunuz için teşekkürler.

Konu sahibi abime ise;

Emekli olmadan kesinlikle gelme.Türkiye'de yenge ve sen düzgün bir iş bulabilmen için ve herşeyin rayına oturması adapte olabilmen için en az 2 yıl geçer.