başka bir ülkeye gidip kaldın mı hiç 10 15 gün bi git gel ondan sonra seninle oturup uzun uzun muhabbet edelim olurmu canım kardeşim konu başlığı açan arkadaşa diyeceğim tek cevap gel kardeşim her ülekede aç kalırsın ama türkiyede asla hatta ve hatta almanyada yaşadığın lüksün 2 katını türkiyede rahatlıkla yaşarsın almanyadakiler hemen hemen hepsi en az 2 işte çalışıyor türkiyede biz 2 işte çalışsak şu an hepimiz sakıp sabancıyız o yüzden türkiye gibi ülke yok olamazda her açıdan bunu ispatlarım türkiye yaşanılacak en güzel ülkedir. tartışma olmaması için bu son yazışım iyi günler madem bu bayrağın altında yaşıyorsunuz en azından ülkemiz için güzel şeyler söyleyin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:26:36 -->-> Daha önceki mesaj 16:24:18 --
sen diğer ülkelerde bunların hepsi çok iyi sanıyorsan yanılıyorsun sanırım ülkeleri sadece filmlerden görüp biliyorsunuz

sende bi yurt dışına çık dolaş gel seninlede muhabbet edelim
edelim dostum ben avrupa süper demiyorum ki okuduğunla yazdıgın bir değil ki ben genel sıkıntıları sıraladım

büğün gayri safı milli hasılasını %99'unu petrolden sağlayan norveçde 700 milyar dolar toplandı ve başbakanları açıklama yaptı "halkımız bize güvendiği için teşekkür ederiz" sizce bu para neden toplandı? petrolün bir gün biteceğini bildikleri için olabilir mi? Olay tamamen vizyon meselesi..Bugun suriyeli mültecilere kızıyoruz neden sürekli olay çıkartanlara bak hepsi vasıfsız.Ama yaşadıgım yerde ki marongozluktan gelme adam işini yapıyor ve suriyeli olarak memlekette üretim yapıyor işçiliğide çok güzel.Bu adam farklı bir yere de gitse farklı muamele görmez bundan emin olun.Hollandada es-rar cafe açmakla almanyada türk döneri satmakla tabiki ezilirsiniz.İsveçde 42 yaşında antep doğumlu bir bakan var ben bu adamın ezildiğini hiç sanmıyorum.İsveç bugun filistini tanıma konusunda meclisde görüşülüyor.Olay tamamen nitelikte