Küfür için yapacak bir şey yok, 7 aydır oynuyorum sürekli ediliyor oyunda. Yapacağın en iyi şey küfür eden kişiyi engellemek. Gelelim önerime, oyuna yeni başlayan biriysen genellikle yetenek gücü oynaman zor olur. Çünkü yetenek atışlarını tutturmak için biraz beceri gerekir. O zamana kadar saldırı gücü şampiyonlarla oynaman senin için iyi olacaktır. Örneğin benim kuzenim yeni başladı, Ashe çok kolay dedi ve günlerdir oynuyor. Ayrıca Caitlyn'i de öneririm.
Şöyle oyunu biraz öğrendikten sonra, yani 10 level'i geçince "Blitzcrank" almanı öneririm. Ben 10 levelde alıp 25 level'a kadar oynamıştım. Blitz oynayarak yavaş yavaş yetenek atışlarını da öğrenirsin. 25 'ten sonra artık kendine oynayabileceğin bölge seçmen lazım. Hangi bölgede daha iyiysen onda uzmanlaş. + bir de yan bölgen olsun. Örneğin ben orta koridor ve destek olarak uzmanlaşmıştım. Şu an solo ve orman oynamaya çalışıyorum kalırsa.
Koridorunu seçtikten sonra ona uygun karakterleri satın alarak kendini geliştirmeye devam edebilirsin. Allah sabır versin