Arkadaşlar merhaba,
Daha önce GIS(
Google Image Search) programımızdan bahsetmiştik. Amacı Google'da aynı anda yüzlerce resmi tek tıkla indirmeye yarıyordu. İlgili konu linki için
tıklayınız
Değerli bilgilerini bizlerden esirgemeyip bizler ile paylaşan arkadaşlarımız sayesinde
GIS resim indirme konusunda baya bir iyi seviyeye geldi. Hemen hemen bütün gelen talepleri yaptıktan sonra şuan
GIS tamamen
WP ile entegreli.
Programı İndirme Adresi : http://sfisoft.com/googleimagesearch/publish.htm Virüs Total : https://www.virustotal.com/tr/file/6...is/1412456270/
2 Gün Deneme Süresi! Ödeme Yolları : ENPARA, ZIRAAT BANK (
Program içerisinde banka bilgileri mevcuttur)
Basit kullanıcı ara yüzü ile Google görsel üzerinden aratılan kelimeleri Google'ın kapsamlı filtre arama özellikleriyle arayıp arama sonucu ulaşılan resimleri ister bilgisayarınıza indirebilir, isterseniz wordpress sitenize otomatik olarak ekleyebilirsiniz.

- Arama yaparken boyut, renk, tür, zaman ve resim sayısı (400 resime kadar sonuç çıkartabilirsiniz) kriterlerini(Google'deki arama araçları filtresi) seçerek istediğiniz sonuçlarda resim indirebilirsiniz. Ayrıca arama sonuçlarında gösterilen resmin orjinal boyutunu da görebilirsiniz.
- Ülke bazında resim indirme 20'den fazla ülkede (google.com, google.com.tr, google.co.uk vb..) aratarak resimleri indirebilirsiniz.
- Güvenli arama yaparak +18 yetişkin müstehcen resim içeriklerini engelleyebilirsiniz.
- Toplu şekilde birden fazla kelimeyi aratarak resim indirme (r10|araba|Adriana Lima| kiralık ev vs.) Bu özellikle tek tek kelimeleri aratmak yerine birden fazla kelimeyi aratıp indirebilirsiniz.
- Resimleri toplu olarak ya da seçerek bilgisayarınızda istediğiniz yere indirebilirsiniz.
- Arama sonuçlarında resmin üzerine tıklayıp orjinal resmi önizleme yaparak resmi indirebilirsiniz. Google görsellerde arama yapıldığında farketmişsinizdir, bazı resimlerin üzerinde site reklamı bulunmakta. Bu tür resimleri detaylı önizleme ile görerek indirmeyebilirsiniz. Bunun yanı sıra resimleri önizleme yapmadan hızlı bir şekilde de indirebilirsiniz.
- Aynı isimli resimlere otomatik farklı isim vererek resimlerin çakışmasını önler ve aynı isimli resmin üzerine yazılma gibi bir sorun olmaz. Örneğin; adrinalima45498.jpg isminde iki tane aynı isimde resim olduğunu varsayar isek, resimlerden birine adrinalima54846.jpg olarak otomatik isim verir.
- Resimlere arattığınız kelimelerde alt klasör oluşturarak ilgili resimleri bilgisayarınızdaki oluşturulan ilgili klasöre indirir. Böylece karışıklığı önlemiş olursunuz.
- Üzerinde düzenleme yaptığınız resimler ile bu resimlerin orjinallerini ayrı bir klasöre indirebilirsiniz. Böylece yapılan değişiklikleri kıyaslayabilirsiniz.
- Resim indirme görevi bittikten sonra raporlama özelliği ile hangi resimlerin inip inmediğini ya da siteye upload edilip edilmediğini görebilirsiniz.
- Loglama özelliği ile ayarlarınızı bir kere kaydettikten sonra tekrar yapmanıza gerek kalmaz.
- Program üzerinde yapılan tüm güncellemelerin otomatik olarak gelerek birşey yapmanıza gerek kalmadan yeni sürüme geçebilirsiniz.
- İndirmek istediğiniz resimlere Watermark (sitenizin ismi veya istediğiniz yazıyı) ekleme.
- Resimleri yeniden istediğiniz boyutlarda indirebilme.
- İndirilen görsellerin Exif bilgilerinin girilen bilgilerle otomatik değiştirilmesi.
- Resimleri kaliteyi bozmadan sıkıştırma.
- Resimlere aynalama tekniği uygulayarak, ters çevirerek resimleri özgünleştirme.
- Gelişmiş Resim Ayarları: Özgün yazı ne ise özgün resmin de Google nezdinde bir o kadar değeri vardır. GISde bulunan gelişmiş resim ayarları sayesinde resminizi dilediğiniz gibi boyutlandırabilir ve ayrıca dilerseniz kontrast, parlıklık ayarlarıyla birlikte istediğiniz renkte maskeleme işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca yaptığınız işlemi önizleme yaparak en iyi sonucu elde etme şansına sahip olursunuz.
Resim sitesi sahiplerinin en çok dert yandığı hususlardan birisi de indirilen onlarca hatta yüzlerce resmin sitelerine upload edilip düzenlemesidir.
GIS programı sayesinde bu sıkıntıdan ve iş yükünden büyük ölçüde bitecek. Nasıl mı?
İşte aşağıda sıralanmış Wordpress modülü sayesinde; 
- GIS Programına istediğiniz kadar sayıda Wordpress sitenizi ekleyebilirsiniz.
- Wordpress sitenize ister galeri şeklinde isterse tek tek resim şeklinde ekleyebilirsiniz.
- Aratma sonucu sıralanan resimleri GIS Programının Wordpress paneli sayesinde sanki kendi sitenizin panelindeymişsiniz gibi rahatlıkla konu eklerken ister galeri isterseniz tek tek resim şeklinde ekleme yapabilirsiniz.
- All in one seo ve Yoast seo pluginlerinden hangisini sitenizde kullanıyorsanız içerik ekleme panelinizden o seo eklentisine göre girişleri de yapmanız mümkün.
- Sanki wordpress yazı yazma panelinize girmiş gibi konu başlığı, içeriği, resimlerini, etiketlerini girerek içeriğinizi ister hemen yayınlayabilir, ister taslak olarak kaydedebilir, isterseniz de zamanlayarak konunuzu wordpress admin panelinize girmeden açabilirsiniz.
- Şayet Wordpress sitenizde özel bir tema kullanıyorsanız ve bu temaya ait özel alanlar var ise GIS programının wordpress modül panelinden bu özel alanları da doldurabilirsiniz.
- Wordpress siteniz için kategori ve alt kategori oluşturabilirsiniz.
- Etiket ve Açıklama Şablonu Oluşturucu : Etiket ve içerik oluşturucusu yazılarınıza ayrı ayrı etiket girme zahmetini ortadan kaldıran benzersiz bir özelliktir. Bu araç sayesinde önceden oluşturduğunuz şablonlar üzerinden etiketiniz konu başlığınıza ve belirlediğiniz kelimelere göre otomatik olarak oluşturulur. Ayrıca GISi birden fazla sitesinde kullanan kullanıcılar Şablon Kaydetme özelliği sayesinde siteleri için hazırladığı etiket/içerik şablonları ayrı ayrı kaydedebilir ve her sitesi için seçimini yaparak kullanabilir.
- Otomatik Zamanlama : Otomatik zamanla özelliği sayesinde tek yapmanız gereken yazı ekleme ekranında Otomatik Zamanlama butonuna tıklamak. Otomatik zamanlama ile ne kadar içerik eklerseniz ekleyin her eklediğiniz içerik bir önceki zamanlanmış içeriğin yayınlanma saatinden belirlenen saat/dakika sonraya zamanlanır.
Böylece Googleın gözünde itibarınız yükselir, günün 24 saati yeni içerik yayınlanır ve güncelliğiniz zahmetsizce korunmuş olur.
GIS programı resimleri özgünleştirerek sitelerinize seo açısından birçok artı sağlar. Bunları sıralayacak olursak;- İndirilen resimlerin exif bilgilerini istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Resimlerin Exif bilgilerinde yer alan site adresiniz size backlink olarak geri dönebilir. Resimleri sitenizden kendi sitelerine çeken siteler çoğunlukla exif bilgilerini değiştirmemekte. Bu sayede exif bilgileri üzerinde yer alan site adresiniz sizden habersiz size dönüş sağlamakta. İşte bu programla tek tıkla belirttiğiniz bilgiler otomatik tüm resimlerinize uyarlanır.
- Seo açısından sitelerin hızlı açılması da önemlidir. Özellikle seo analiz sitelerinde resimlerin boyutunun sıkıştırılması önerilmekte. Böylece resimleriniz daha hızlı açılarak sitenizin açılış hızını artırmakta ve bu da seo açısından önemli bir kıstas olarak değerlendirilmektedir. GIS programıyla belirtilen oranda resimlerinizi kalitesi bozulmadan hızlıca sıkıştırarak boyutunu düşürebilirsiniz.
- Seo açısından önemli bir husus ise resimlerin anahtar kelime ismiyle eklenmesidir. GIS ile arattığınız anahtar kelimedeki resimlere yeniden isim verip sıralama yaparak indirebilirsiniz. Örneğin; araba-resimleri_1, araba-resimleri_2, araba-resimleri_3 gibi
Yukarıda daha sayamadığımız ya da unuttuğumuz birçok özellikleri programımızın deneme sürümünü ücretsiz indirerek deneyebilirsiniz. ÖNEMLİ!!!- Programı daha önce sistemine deneme amaçlı yükleyen arkadaşların lisansları sıfırlanmıştır. Tekrardan 2 gün test edebilirler.
- Daha önce programı 50 TL ye alan arkadaşların lisansları, GIS V3'e devir edilmiştir ve sınırsız olarak işaretlenmiştir.Herhangi bir ücret ödemelerine gerek yoktur.
- GIS'in sağlıklı çalışabilmesi için WP Smush.it eklentisinin yüklü olmaması gerekir. Bu eklenti resimleri sıkıştırmaya yarar. Sıkıştırırken de EXİF bilgilerini temizler. Bu nedenle GIS kullanacak olan arkadaşlar bu eklentiyi pasif etmesi gerekir.
Programdan Görseller;
Ayrıca programımızı satın alan kullanıcılarımız, Adsense Kazanç Garantili (ingilizce / türkçe) modpic | wordpress resim/wallpaper temasına süper indirim fırsatı ile sahip olabilirsiniz. GIS programımız bu tema ile %100 uyumludur.
TEMA SATIŞ KONUSU İÇİN TIKLAYINIZ. SINIRSIZ GIS lisansı alana --- 1 Adet modpic Adsense Resim Teması ÜCRETSİZ ÖNEMLİ!! Modpic temasını GIS'in yanında alacak arkadaşların satış esnasında söylemesi gerekmektedir.Satış yapıldıktan sonra ki 24 saat içerisin de söylemeyen arkadaşlar kampanyadan yararlanamayacaktır!!! REFERANSLAR:
3 Aylık 2. kez yenileme satın aldım. Bazı zamanlar Google ve Güncelleme tarafında gelişmeler olması bence ürüne destek verildiğini gösteriyor. Çoğu R10daki ürünleri çıkarıpta Pm attığımız ve geri dönüş yapmayan kullanıcılara istinaden Wmqp arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
Ne zaman sorun olsa ödeme konusu olsun, teknik anlamda nazik ve yardımsever desteğinden dolayı yeniden teşekkürler.
Not: Wmqp ile bir arkadaşlığımız ve yakınlığımız bulunmuyor.
Daha önce çok memnun kalmıştım, hiç tereddüt etmeden sınırsız paket satın aldım. Hem dürüst, hem de işini iyi yapan bir arkadaş, teşekkürler.
2 gun denedim. cok hosuma gitti. 3 aylik aldim. tskler.
1 aylık lisans aldım yeniden. harcadığım en faydalı 20 lira olabilir. teşekkür ediyorum bu kadar işimizi kolaylaştırdığınız için, hayırlı satışlar.
1 Adet sınırsız GIS lisansı ve 1 Adet modpic Adsense Resim Teması alınmıştır arkadaş çok samimi ve dürüst bir insan programı ise çok başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.
Daha önce birçok botu kullandım ancak buna sadece bot demek haksızlık olur.
Oldukça başarılı bir yazılım. Emeği geçenlere teşekkürler.
Sinirsiz lisans + tema alindi, ilgisinden dolayi arkadasa tesekkur ediyorum. kullanmaya baslayinca deneyimlerimi yazarim.
Kampanya dahilinde sınırsız paket alınmıştır. Çok güzel bir program fazlasıyla işimi görüyor. Arkadaş gerçekten çok ilgili benim hatamdan kaynaklı bir durumu bile üşenmedi bilgisayarıma bağlandı çözdü ellerine sağlık.
Gerçekten çok kullanışlı bir bot, her işimi görüyor neredeyse. Ayrıca satış sonrasındaki destek için ayrıca teşekkürler.
Daha önce birçok botu kullandım ancak buna sadece bot demek haksızlık olur.
Oldukça başarılı bir yazılım. Emeği geçenlere teşekkürler.
Sınırsız paket daha alındı
1 adet lisans alindi ilgili arkadas tesekkurler
Çok güzel bir program. Arkadaş her konuda hızlı bir şekilde destek veriyor.
Teşekkürler.
1 adet lisans alındı ilgili bir arkadaş teşekkürler.
Botu 2 aydır kullanmaktayım, çok güzel hit geliyor resimlerden gerçekten

Tekrar tekrar teşekkür edesim geliyor, verdiğim paranın 3 katını şimdiden kazandım.
Allah razı olsun bu programdan 0 hitle başladım şuan 2k hit var ingilizce bir sitemde
program kurulumunda hosting kaynaklı yaşanan bir sorun olmasına ragmen arkadas sorunu cozmek icin cok ilgilendi devamlı iletisim halinde ve sorunu cozdu.
Cok ilgili ve alakalı bir satıcı tavsiye edilir.
GIS programı satın alındı. Programı henüz bir kaç saattir kullanıyorum ancak çok kullanışlı ve basit. Arkadaşın da fazlası ile yarım sever olduğunu söylemekte yarar var. Bol kazançlar
1 Adet sınırsız GIS lisansı ve 1 Adet modpic Adsense Resim Teması alınmıştır arkadaş çok samimi ve dürüst bir insan programı ise çok başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.
Programı deneme amaçlı 1 ay satın almıştım. Programın faydalarını ve etkilerini anlatmama gerek yok sanırım. Dün sınırsız lisans satın aldım ve birçok sitemde GIS programını entegreli bir şekilde kullanıyorum. Her webmaster'ın mutlaka kullanması gereken bir program. Özellikle yılbaşı kampanyasındaki %50 indirim fırsatını kaçırmamanızı öneririm.
Siteme konuları eklerken ki rahatlığı düşündükçe Oğuz kardeşime emekleri için bir kez daha teşekkür etmek istedim ve iş yerindeki pc im için yılbaşı kampanyandan faydalanmak istiyorum. Hayırlı işler.
2 günlük deneme sürecinde oldukça memnun kaldım. Resim siteleriyle uğraşan arkadaşların veya foroğraf albumu oluşturmak isteyen arkadaşların elinin altında olması gereken bir program. Eski konusuna da baktım hergün yeni bir özellik geliyor.
Sınırsız lisans alınmıştır. Arkadaşın bu şekilde devam etmesini diliyorum.Teşekkür ederim.
Botu dün gece detaylıca inceledim ve arkadaşın bir adette adsense kazanç teması sattığını farkettim, ikisi birlikte kullanılır ve doğru yol izlenirse büyük meblağlar kazanılabilir. Vakti ve bütçesi olanlar mutlaka denemeli.Boş bir projelik yerim olursa kaçırmayacağım ilk şey bu bot ve tema.
Ellerine sağlık hocam.
Yok böyle bi program

Sınırsız lisans aldım çok iyi oldu.
Bir adet sınırsız lisans alınmıştır.
2 gün deneme süresinde işimi görcek kadar kullandım aşırı derecede tatmin kaldım.
Adsense ile para kazanmaya çalışanlar için velinimettir arkadaş çok efendi işin erbabı birisidir kesinlikle almanızı öneririm bu botu bu fiyatlara yazdıramazsınız bile o kadar söyliyim hayırlısı olsun..
Tek kelimeyle harika olmuş. Elinize emeğinize sağlık, yakın bir zamanda GIS kullanarak oluşturduğum sitenin hit bilgilerini paylaşacağım. Özellikle otomatik zamanlama özelliği devrim niteliğinde oldu benim için

Emeğinize sağlık...
6aylık gis ödemesi yapılmıştır. Hayırlı satışlar dilerim.
Sınırsız lisans alındı. Alanında 1 numara bir program harikulade arkadaşın emeklerinden dolayi teşekkür ederim
mükemmel diyorum ekstra bir kelime bulamıyorum
Programı aldım çok başarılı çok beğendim
Bende kullanmaktayım bu programı tek olarak diyebileceğim birşey var harika.... Çektiğim resimler ve konular ile siteme çok güzel hitlet kazandırmakta ve paralar kazanmaktayım. Abicim çok ilgili ve başarılı biri umarım uzun soluklu olur ve güncelleştirmeler her daim devam eder çok teşekkür ederim gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz..
Alım yapıldı, ödeme gerçekleştirildi. Herkese tavsiye ederim, oldukça kullanışlı ve işi tam olarak görüyor. Ayrıca arkadaş çok ilgili sürekli programı güncelliyor.
1 aylık lisans aldım arkadaştan çok ilgili, ufak bir problem çıktı onuda saolsun sayesinde hallettik. Programa gelince kesinlikle çok kullanışlı, özgün ve hızlı resim oluşturup yayınlamak için birebir.
Bir adet aylık GIS alındı. Arkadaş çok yardımcı.Kaliteli ve güleryüz bir hizmet sağlıyor.Kendisine çok teşekkür ediyorum
son toplu resimle beraber benim ihtiyacım olan birşey kalmadı harika oldu program.
sağolsun arkadaş ne istediysek erinmeden üşenmeden hemen aynı gün programa ekledi.
Program gerçekten çok işime yaradı. Revizyonları şimdiden dört gözle bekliyorum.Eline sağlık
Sevgili dostum, her zaman her fırsatta şahsım adına yanında olduğumu bildirmek isterim.
Gerçekten uzun ve yorucu emekler karşılığında hazırladığını biliyor ve taktir ediyorum.
Benim zannımca olan kişiliğinin kaliteliliği -Kusursuz- bir programla piyasa da da ne denli kaliteli bir yazılımcı olarak duyulacağının hissiyatıyla tebrik ederim şimdiden

Yakında adsense ekran görüntülerini atacağız
Exif bilgilerini dört gözle bekliyordum ve harika bir özellik oldu. Siramatik parametresini resimde tam çözemedim pc başına geçince inceleyeceğim artık bir de şu var arkadaşlar istediğiniz özellikler en geç 48 saat içerisinde ekleniyor ve tüm kullanıcilar bu güncellemeden yararlanıyor. Gercekten arkadaşımız hem ilgili hem de isteklerimizi bir bir yerine getiriyor. Sizde bu programi kullandiktan sonra şu da olsun deyin tık olmuş

Güncellemeler için teşekkürler
Oğuz kardeşim ile GİS programı için açmış olduğu eski konu üzerinden tanıştık ve buda olsun, şuda olsun dediğim her şeyi harfiyen anında yaptı. Kendisi gelişime ve geliştirmeye açık, sağlam karakter sahibi bir arkadaşımız. Şahsım adına göstermiş olduğu teveccüh için kendisine teşekkür ediyorum.
Gelelim programa, şahsen geliştirme aşamasında bulunduğum ve sitelerim üzerinde testlerini yaparak gelişimini izlemlediğim bu program, görsel içeriği bol wordpress site sahipleri için bulunmaz bir nimet. İşleriniz o kadar kolaylaşıyor ki anlatamam. Diğer script sahipleri de istedikleri resimleri çok kısa sürede full özgünleştirerek pc lerine depolayabilir ve oradan sitelerinde yayınlayabilirler. Program kesinlikle istenilen ücreti fazlaca hakediyor. Almayacaksanız dahi programı bir deneyin derim. Tekrardan başta oğuz olmak üzere, yapımda her türlü emeği geçenlere teşekkürler, hayırlı satışlar. İnşallah verilen emeklerin karşılığı alınır.
yeni özelliklerle beraber çok iyi oldu. 5 senedir google image downloader programlarıyla işimi yapıyorum, sayısız yabancı ve türkçe bot kullandım ama şimdiye kadar en iyisi bu.
programı denedim gayet kullanışlı oldukça ıyı işliyor herhangı bır takılma vs yok görevını layıkıyla yapıyor
mükemmel mükemmel mükemmel
Arkadaştan program aldım. Oldukça başarılı.
Bu tarz çalışmaları desteklemek lazım.
Linkteki konudada son mesajımda yazdığım üzere programı kullananlardan birisiyim. Şu anda resim sitesi olanlar için bulunmaz bir nimet bu program. Son güncellemelerle birlikte resim indirme programı olmaktan çıktı özellikle exif bilgilerinin değiştirilmesi özelliğiyle resim ozgunlestirme yolunda önemli bir adım oldu tabi bu tek başına yetmez resmi ayna tekniğiyle ters çevirme olabilir resme kalıp çerçeve eklenebilir renk oynaması yapılabilir programa watermark yapilabilir ki bu zaten var diğer arkadaşlarda fikirlerini belirtirlerse programın gelişmesine katkıda bulunabilir. Ayrıca arkadaşımiz bahsetmemis ama 2 gün deneme süresi var ve tamindir gibi sitelerde de indirme sayfası mevcut
Samsung Galaxy Note 2 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi.
Resim işiyle uğraşan varsa mutlaka almalı çok başarılı hızlı ve pratik işlem sağlıyor çok memnun kaldım destekte süper.
V3 muhteşem olmuş iyiki önceden almışım
kullanıyorum bunu tek kelime sadece ama sadece tek kelime mükemmel......
Web sitemde ani hit artışları oldu. kolay içerik ekleme özgürlüğü yanında resimleri özgünleştirme ile bu program harikalar yaratıyor... Umarım herkes kullanır ve farkını yaşar... Arkadaşı da ayrıyetten tebrik ederim böyle kaliteli programlar bizlere sunduğu için...
konu eski bir konu ve ben şimdi görüyorum. açıkçası resim sektründe bir olarak heyecanlandım. hemen indirdim test ettim. sonuç mükemmel. (resimleri aranan kelime ile adlandırma özelliğini ayarlayamadım)
Arkadaştan 1 aylık bot aldım . Bot değil robot . Yapmadıgı iş yok . Gerçekten muazzam bi program
İlgili satıcı++ sanalpazardan ödeme sorunu oluşmasına rağmen ödemeden 1 hafta önce lisansı teslim etti sağolsun++
Programı 3 aylık aldım cok memnun kaldım , sınırsız linans aldım çok başarılı gerçekten emeğinize sağlık
Arkadaş inanılmaz ilgili ve program cidden harika tavsiye ediyorum

bıkmadan usanmadan sorularımızı yanıtladı.
Halen en yakınımda duran bir program. İlk günkü yeri hiç değişmedi işlerimde. Paravan blog olayı için bir kaç önerim olacak programa eklense güzel olur dediğim. Onları da bir ara görüşebilirsek ve eklersen programa çok güzel olur hocam.
Arkadaşa teşekkür ederim gayet ilgili. 1 aylık başlangıç paketinden aldım ve program oldukça kolaylık sağladı.
Kullanıyorum, gayet iyi. Ayrıca arkadaşta ilgili birisi.
Teşekkür ediyorum.
Wp post edip resimleri medya kütüphanesine ekleme özelliği program için büyük bir devrim olacaktır. (exif de aynı şekilde müthiş bir özellik)
Program üzerinden nasıl satın alacağımı bulamadım. satın almak istiyorum, okuduklarım kadarıya her güncellemede üste bir şeyler konuluyor. WP post özelliğinin ekleneceğinden de şüphe etmediğim için bu haliyle satın almak istiyorum.
güncellemeler ücretsiz edinebiliyor
Programın sağlıklı çalışabilmesi için IE 10+ sürüm öneririm. Bir önceki konumda da belirttiğim gibi program geliştirmeye açıktır.Düşüncelerinizi paylaşın, bizlerde yapalım.
Bazı arkadaşlara teşekkürü borç biliyorum. GIS V3'ün geliştirilmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen @Emphatic; abime. Test aşamalarını çok detaylı yaparak onlarca hata bulan saygı değer @saglamkazanc; arkadaşıma. Hosting konusunda yardımcı olan ve yine test aşamalarında yardımcı olan çok sevdiğim dostum @Abdlsmt!; Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Gece gündüz demeden bana yardım ederek, hataları bularak, şunuda bunuda yapalım diyerek fikirlerinizi esirgemediğiniz için sizlere minnettarım.