Minamber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Pm olarak site adresinizi atarsanız bir bakayım.

--------------

Hocam sitenizde aşağıdaki görselde görüneceği üzere ;

bu aralar backlink kazanmış ve backlink kaybı yaşamışsınız. siz ne kadar çalışma yapıldı denilse de, bu sadece size bağlı değil.

Ek olarak gördüğümde sitenizde edit dns problemleri var. Google sitenize 3 girememiş, 5 girememiş, 10 girememiş olabilir ve buna istinaden arama sonuçlarından kaldırmış olabilir. Hosting sağlayıcınız ile görüşüp http://www.intodns.com/ adresinden kontrol yaptıktan sonra ayarların düzenlenmesi hakkında yardım isteyiniz. ( düşükte olsa daha önce başıma geldi )

Sitenizin hem info hemde site: olarak google'da tamamen kaldırılmış görünüyor yani hiç çıkmıyor. Buna google şöyle diyor; siteniz arama motorumuzda bulunmasına hacet yok, bize faydadan çok zarar sağlıyor. (benim yorumum)

Yada başka bir siteden kendi sitenize 301 yönlendirmesi yaptıysanız bu aralar, 301 yönlendirmesi yaptığınız sitede problem var yada alan adınız bu gelen linkleri karşılayamıyor demektir. > İPTAL EDİN.

Benim mantığıma gelecek olursak, ayın 5'ine kadar güzel içerikler girerek (tamamen özgün) devam edin siteniz dns problemlerini çözdürün.
NOT: GOOGLE BAZEN CEZALARI GEÇ YANSITABİLİYOR. CEZA ALAN SIRALAMADAN KAYBOLAN BİR SİTE İÇİN ÖRN; GMAİL HESABINIZA YADA WEBMASTER HESABINIZA ORTALAMA 2-4 GÜN ARASINDA GELEBİLİYOR.

Eğer olmuyor sonuç aynı ise, sitenizi " YAŞLI " farklı bir alan adına 301 yapın. Sonrasında bu 301 ile gözlemleyin eğer problemi giderilir ise ortalama 3 ay sonra tekrar geri alan adınıza dönüş sağlayın.

Diyebilceklerim bu kadar. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. İçinde olmadığım için tam neler yaptığınızı bilemem. ( site içeriğiniz ile de alakalı olabilir ) Spam her hareketten uzak durun.

Bol şans.
incelemeniz ve görüşleriniz için teşekkür ederim yazdıklarınızı dikkate alacağım.

iyi çalışmalar dilerim.