Merhaba yorumun icin tesekkur ederim, ama artik Hollanda'da özellikle Turk genclerimiz konusuyor, tartisiyor hakkini ariyor ve aliyor.Ama ayrimcilik evet hala var. Bir sirketin yönetim kadrosunda cok yakin bir tanidigim var.
Iki kisi is basvurusunda bulunmus, kisilerin ozellikleri ayni.
Birinin ismi ''Muhammed'' Digerininki ''Dirk'' yani Hollandali.
Sirket Hollandaliyi secmis.
-
Burada meclis tarafindan ermeni soykarimi kabul edildiginde biz ordaydik, orada bir Turk millet vekili kapi komsum, kabul etmedigi icin partiden atildi.
13 sehidimiz oldugunda Amsterdam'da yuruyus yaptik. PKK ofisinden ustumuze otomatik silah atildi.
boyle bir suru sey var kabullenemedigim ve artik gitmek istiyorum kendi memleketime. Ama iste bunca yil okudum guzel bir hayat yasamak istiyorum. Iyi bir egitimim 2 yabanci dilim var, 3-4 bin TL is bulabilirsem 1 saniye dusunmem.
Aynen sektorumuz cok genis ve is olanagi cok fazla, bende is bulacagima inaniyorum. Istanbulda bir Hollanda sirketi ile gorustum. Webcare ekibinde personel ariyorlar, 1300 euro +ssk + yemek + yol ucreti.
Buyuk bir ihtimal boyle bir isde baslicam ilk olarak, daha sonra Turkiyede daha iyi bir firsat kovalicam.
hakkında hayırlısı olsun hocam ama emin ol 3 bin tl gibi bir beklentini karşılayacak çok fazla iş bulursun..