sadece ilk sayfayı okudum dayanamadım gerisini okumaya sabredemedim. arkadaş madem bu ülkeyi sevmiyorsunuz siz almanyaya gidin, beni de zamanında çok sıkıştırdılar bu evlenip gitme işiyle alakalı işim olmaz dedim ülkemden ayrı kalmaya dayanamam vs. neyse hamdolsun TÜRKİYE'de çalışacak, çalışma da gözü olan herkese işte var, ekmekte var. yok şöyleymiş böyleymiş diyenlerin çalışmada gözü yok, kısa yoldan köşe olalım derdindedir bana göre..

sizin duruma gelirsek, senin iş belli zaten ve illa ki iş bulursun madem sesine güveniyorsun, düğün salonları olsun canlı müzik yapan mekanlar olsun bi yerden ekmek çıkar. ortalama 2 bin kazansan Türkiye şartlarında geçinirsin eşinin işini dert etmene gerek kalmaz. ama bu demek değil ki ona iş yok. o sizden daha fazla kazanabilir. rehberlik sınavlarına girer kokartını alır rehberlik yapar olmadı yeminli tercümanlık bürolarında çalışır o da olmadı buradan siz onun adına almanca makale alıp satarsınız, o da olmadı almanca bir site açıp adsenseden kazanmak için gayret gösterirsiniz bi konu açın almanca sitesi olupta adsenseden para kazanalar var mı diye ev geçindirecek kadar para kazanan birçok arkadaş çıkacaktır buradan..