Alıntı
Ayrıca Şikayet Eden, Şikayet Edilen'in ihtilaflı alan adını tahsis ettikten kısa bir süre sonra satışa çıkarmasının, Şikayet Edilen'in kötü niyetini ve HAYAT markasından haksız kazanç sağlama amacını gösterdiğini belirtmiştir.
Jenerik bir domain için saçma bir talep. Türkçe jenerik domain ticaretinin önünde engel bir emsal teşkil edecek bu karar. WIPO politikalarıyla nasıl örtüştüğünü anlamadım. Çok mu cahilim? Ölsem mi acaba? Adam sadece bir genel blog açsa istediği gibi satabilecekti domaini... Bu kararın neresinden tutulur?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:51:40 -->-> Daha önceki mesaj 00:44:19 --

MuStaFaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam domain satılıktır diye index atacak aynı isme sahip firma adamı dava edecek. Kardeşim bu adam domaini almış satıyor benim firmamın adıda BU bu domain benim olmalı diyecek ondan sonra hiç birşey yokmuş gibi domaini alacak. Eğer mantık buysa noktadomains batar. Çünkü adamların işi domain satmak.

Hayat.com karşı tarafın logosunu ve onlara ait birşeyi paylaşmamışsa çok ama çok yanlış bir karar.
Hayat sadece 1 marka değildir hayat jeneriktir bir çok anlamı ifade eder.
Türkiye'de bir takım vipo davalarını okudum bu tip olayları gördüm. Buna birisinin dur demesi lazım.
Noktanın avukatları ve davalarına atanan hakemler sağlamdır(!)