Kusura bakmayın ama yararsız bir açıklama yapmışsınız. "3 yıllık sitem diyor" güncellemeye kadar problemsiz indexlenen site güncellemden sonra indexlenmiyorsa ortada farklı bir problem vardır. Sizin yaptığınız yorum 2-3 aylık site için geçerli. 3 yıllık siteyi 3 yıldır doğal haline bırakmadıysan, şu anda bırakamazsın.
Gelelim tavsiyelere; Özgün ve güncel içerik girmeye devam edin. Site içi linklemenizi kontrol edin ve gereksiz gördüklerinizi kaldırın. Önemli ve acilen indexlenmesi gereken konularınız için google gibi getir'i kullanmaya devam edin. Google gibi getiri 1-2 aylık siteler için kullanmak risklidir ancak 3 yıllık bir site için herhangi bir risk taşıdığını düşünmüyorum. Siteniz için 2-5 tane arası sağlam siteden tanıtım yazısı almanızı da son tavsiyem olarak verebilirim. Not: İmzamda tanıtım yazısı satış konum olduğu için yazmadım, zaten bu yazımdan sonra isteseniz de veremem
Ortada farklı bir problem olduğu kesin. Öneriler için teşekkür ediyorum. Tanıtım yazısı aldım özgün içeriklere önem veriyorum 3 gündür. Bir süre daha bekleyeceğiz.