Merhaba arkadaşlar,
2012 yılından beridir R10'da biliyorsunuz hoxting.net ile ben ilgileniyorum. 2013 sezonunda 2 kişiydik destek bildirimlerine vs. rahat cevap veriyorduk. Lakin bu sezon tek kaldım şu 3-4 aydır da sağlıklı şekilde ilgilenemiyorum diyebilirim. Üst üste kesintiler oldu, mail problemleri oldu, softaculous & cpanel sorunları oldu, saldırılar oldu vs.
Bu nedenle müşterilerimin güvenliği ve kaliteli hizmet almaları adına şöyle bir karara vardım. İşin aslı forumdan uzun süredir tanıdığım
@kasirga098; Yunus kardeşim ile işleri ortak yürütme kararına vardık. 15 Ağustos 2013 'den beridir doğru düzgün müşteri almıyorum. (bu sezon tek tük aldım) Elimde bulunan son müşterilerimi de Yunus'un sunucusuna aktardık.
Şu anda bu sunucuda mail problemi, cpanel sıkıntısı, softaculous sorunu yoktur. Sunucu
ON şekildedir.
NS adreslerinde ben
İP adreslerini güncelledim. Özel NS kullanan arkadaşlar; 78.135.112.187
Bu arada Hoxting 'in bütün telefon numaraları iptal olmuştu. İletişim kurabileceğiniz artık bir numara var;
0 (850) 840 40 44
Destek sıkıntılarında ticket için;
www.renklihost.com - Sistemde bende destek bildirimlerini inceliyorum. Hizmetten memnun kalmayanlar memnuniyetsizliklerini rahatça dile getirebilirler. Bunu devir olarak algılamayın sadece ben ilgilenemediğim için Yunus kardeşim ile yardımlaşacağız.
Artık ben bu işten gelir almıyorum. Bu sektörde de değilim. Kurumsal müşterilerimi ve dedike müşterilerimi bütünüyle
TUĞBA Bilişim A.Ş. 'ye vermiştim. Kalan bireyselleri de Yunus kardeşim ile yöneteceğiz. Müşterilerimin süresi bitene kadar yanlarındayım problem çıktığında elimden geldiğince yardımcı olacağım. İade isteyene iade yapacağım.