Bilisimdunyasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorularınız için teşekkür ederiz. Fakat backorder hizmeti veren hiçbir firmanın paylaşmadığı ve paylaşamayacağı bu bilgileri bizim paylaşmamız, üst mesajlarda yazdığımız üzere "sunucularımızın firmalara göre hangi lokasyonlarda konumlandırıldığı, hat kapasitesi, yazılımımızın hangi sistemde ve hangi mantıkla çalıştığı, milisaniyede kaç sorgu çözümlendiği gibi sair detayları yayınlarsak bu iş için boşuna kafa yormuş, yazılım kodlamış, zaman ve nakit harcamış olmazmıyız?"

İyi dileğinize teşekkür ederiz.
Ben teşekkür ederim.

Firmanızın Hızını Bilmeden Kalitenizi değerlendiremeyiz ama
firmanızın Kaliteli bir hizmet verip vermediğini değerlendirmek için sorulmuş sorular bunlar.

"backorder hizmeti veren hiçbir firmanın paylaşmadığı" şeklinde bilğilendirmeniz yanlış. önce tanımlayıcı doğruluğu kesin bilgi verdikten sonra soru yöneltme cümlesi sorarsanız daha etkin yanıt alırsınız.

Diğer firmaların kaç ms/s check, response time,post süreleri hali hazırda internette mevcut, firmanızı tutup da Snapnames, NameJet gibi firmalarla kaşılaştırma yapmıcağız tabiki. Firmanızın Hangi seviyede olduğunu bilmek için sordum.
Bilisimdunyasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"sunucularımızın firmalara göre hangi lokasyonlarda konumlandırıldığı, hat kapasitesi, yazılımımızın hangi sistemde ve hangi mantıkla çalıştığı, milisaniyede kaç sorgu çözümlendiği gibi sair detayları yayınlarsak bu iş için boşuna kafa yormuş-
Bu detayları istemedim zaten
  • Lokasyonlarınız öğrenmemize gerek yok Sadece Sayısı?
  • hat kapasitesinizi öğrenmemize gerek yok
  • yazılımımızın hangi sistemde ve hangi mantıkla çalıştığını öğrenmemize gerek yok
  • milisaniyede kaç sorgu çözümlendiği öğrenmemize gerek yok
    Sadece bu güne kadarki Alım işlemini minumum kaç ms/s de tamamladı ?

Bize Whois Serverı için Check, Response Time, Post Time sürelerinizi SÖYLEMEYİN, sadece kalitenizi ve ne seviyede bir firma olduğunuzu anlayabilmemiz için çok basit, temel düzeyde bilgi verin.