ClubMusicTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye genelindeki bu kötü hava şartları ve sel felaketinin olduğu şu günlerde sunucularınıza ulaşamamanız çok normal birşey. Ben Manavgat'tayım, cumartesi pazar günü olan selden dolayı insanlar mahsur kaldıkları yerlerde açlık krizine girip birbirini bıçaklıyor, siz burada saatlik yada çeyreklik kesintilerden bahsediyorsunuz. Bu zamanda Türk olmak ve Türk'ü anlamak gerçekten zor bir iş.

Kesinlikle bir münakaşaya girme derdinde değilim fakat Türkiye'de yaşanan doğal afetler konusunda maalesef ki yetersiz alt yapı, yetersiz acil kurtarma ekipleri bizlere hangi ülkede yaşadığımızı tekrar hatırlatıyor.. İstanbul Basın Ekspres'de yaşanan sel felaketinde oradaydım ne demek olduğunu iyi biliyorum.

Fakat yine şöyle bir durum söz konusu ki yetersiz alt yapı bir veri merkezinde olmaması gereken bir şey. Kritik seviyede hizmet sağlayan kurumlar mevcut. Saatlik değil, dakikalık kesintiler dahi bir çok vatandaşın hizmet alamaması, kuyrukta beklemesi demek oluyor. Sizce olması gereken bu mudur?