Google üzerinden de arama yaptım ama r10'da bu konu üzerine detaylı bir bilgi bulamadım.

Yeni açacağım bir site için 400 den fazla özgün içerik hazır durumda ve sektördeki sitelerin tamamından çok daha kaliteli ve doyurucu içerikler. Toplam içerik ise tahminimce 4000-5000 civarlarında olacak bir iki yıl içinde.
Konu ile alakalı kimselerin ziyaret edeceği bir site olacak ve bu nedenle içeriklerin noktasına, virgülüne kadar okunacağından eminim.

Site wp benzeri php bir site olacak. Kategoriler- sayfalar vs.

Ama kafama takılan soru şu; içerikler birbirleri ile oldukça alakadar ve bir yazı içerisinde belki de 10 farklı sayfama link vereceğim. Aynı şekilde link verdiğim içerikte de farklı sayfalara linkler olacak. Yazı içerikleri de genelde min 400-500 kelime ve okuması, irdelemesi zaman alan şeyler.

Şimdi ben bu tarz çalışacağım bir sitede tek sayfa üzerinden mi kullanıcıları gezdirmeliyim* yoksa tıklanan her yazı ayrı bir sekmede mi açılmalı.

Seo için bunun ne kadar önemi vardır, var mıdır ya da?
Kullanıcı gözü ile baktığımda ben ayrı sekmelerde açılmasını isterdim, peki siz nasıl olmasını isterdiniz?

Daha önce bu farkı gözlemlemiş olan arkadaşlar varsa özellikle onların yorumlarını paylaşmasını rica ediyorum.