TEB ATM lerinden ücretsiz TL yatıra bilirsin.
18 Yaşından büyük isen ve PayPal üyeliğine sahip isen PayPal bakiyeni 24 saat içersinde PayPal NAKİT kart'a çekebilirsin.
MİGROS VE TANSAS lardan komiyon karşılı yükleme yapabilirsin 2 TL mi ne alıyordu.
TEB ATM suan ücretsiz.
Ayrıca PTT Gişelerinden yatıracağın paranın üzerinden %1 komisyon ile yatırma yapabilirsin.
Pek yakında da gerekli alt yapı hazır olunca k.kartın ile paypal nakit e anında bakiye eklemesi yapabileceksin.
Ben Ocak ayınan beri kullanıyorum çok memnun um simdiye kadar 2 kere paypal dışı sorun oldu hemen ilgilendiler.
1. sorun sim kartımı nano sim yaptırdım ve TEB beni blokeye soktu şubeye gitip imza atmam gerekiyormuş PayPal a ben şube olduktan sonra sizi neden kullanıyım dedim hemen düzeltiler.
2. Salı gününden beri TEB atm para yatırma ünitesi dolduğu için arızaya girdi para yatıramadım TEB i aradım 2 gün oyaladılar hafta içi yaparız dediler Cumartesi günü onun üzerine PayPal Nakit hattını arayıp ben para yatıramıyorum TEB ilgilenmiyor diyerek söyledim Pazar günü PayPal beni arayıp sorunu çözdüklerimi bakiye yükleye bileceğimi söyledi çok da memnunum tavsiye ederim innal alt yapısı ama innaldan daha çok avantajı var arada indirim vs uyguluyor güzel yani.
NOT BURADAN MÜŞTERİ HİZMETLERİ YETKİLİSİ MUSTAFA BEY AĞABEYE SELAMLARIMI İLETİYORUM.
yanlış anlamışsınız hocam,ben paypal hesabımdan paypal nakit kartıma para göndermek aktarmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? internet üzerinden yapmak istiyorum