Bizde samsung tab4 tablet var. Gpsi var ve çok çok iyi çekiyor (Discovery ile karşılaştırınca). İçine igo, sygic vs. kurdum. Sende deneyebilirsin. 100-150 liralık tabletlerde gps modulü bulman çok zor zaten ve kalite berbat ötesi.
Arkadaşa kısmen katılıyorum.
75$ değerinde gx.com dan bir gps aldım, normal araçlara takılanlardan igo yükledim mükemmel hızla çekiyor ve inanılmaz nokta atış yapıyordu. 900 liraya sony tablet s aldım (gps modülü mevcut) sonra müşteri hizmetlerini aradım gps onda yok dedi

neyse tuttum sygic programını kurdum (aynı zamanda telefonumda da var şiddetle öneririm) ve işte kanıt:
900 liralık bir tabletle eski bir 150 liralık gps özelliği olan mini tablet arasındaki farkı anlatmaya çalışıyorum sony tam 3 dakika sonra odaklanırken diğer cihaz 15 saniye sonra odaklanıyor -kısa bir açıklam ayapayım sygic daha hızlı bağlanır-
Gps testi yapmak için dışarıda olman gerekir o yüzden fiyat/performans kimse yapamaz sana. Bazı gps cihazları (yada düzelteyim navigasyon) etrafının açık ve gökyüzünü görecek şekilde performans gösterirken bazıları araç içinde bile çalışabilmektedir.
GM Discovery cihazım ve sygic programım var bugüne kadar hiç yanıltmadı ve hiç sorun yaşatmadı.
Fiyat oranını söylersen yine de bir cevap verebilirim.