Yeni denediğim bir yöntemi anlatmak istiyorum. bu konudaki olumlu olumsuz görüşlerinizi merak ettim.
Öncelikle bir blogumuz olacak veya haber sitesi
Haber sitemizin facebook sayfasına bir adet haber paylaşılacak.
Sonrasında bu haber paylaşımı için reklam verilecek. Fiyatı 1 TL yazın. ortalama 500-650 erişim yazacaktır. Süreyi 1 gün olarak ayarlayın. Tabi bu reklamı vermeden önce makalenin index alıp almadığına bakın. İç seosu tam olmalı bunları anlatmıyorum. ben site dışı seo (off page seo) hakkında birkaç ipucu veriyorum.
Neyse devam ediyorum. Bu reklamı verdikten sonra pingleme sitelerinden bu yazı için ayarladığınız anahtar kelimelerinizle facebook sayfasından paylaştığınız haber yazısının linkini veriyorsunuz.
Ertesi gün makalenin başlığında ilk sayfada
Denedim ve oldu, rekabeti çok yüksek değil fakat yüksek rekabetli kelimelerde de bu reklam ücreti arttırılarak başarıya ulaşılır diye tahmin ediyorum.
Sizlerin fikri nedir bu konuda