Geçmiş olsun öncelikle. Sizde ki de iyi cesaret, ben genelde alışverişimi bu forumdan yapabilirsen buradan yapıyorum. Kimin ne olduğu az çok belli oluyor en azından. Sahibinden.com'dan 9-10 tane alışveriş yaptım ama hepsi GET ilanlıydı. Özellikle böyle satıcılardan ticaret yaparken bu yöntemi seçmeliydiniz. Kapıda ödeme vs. hikaye, telefonu aldıktan sonra her yerini inceleyeceksin ki sonra ödemeyi geçeceksin. Ayaküstü de olmuyor bunlar işte.
Bu satıcı Çin'den tedarik ettiği ürünleri pazarlıyor belli ki. Diğer ilanlarından belli ne olduğu. Sizde alırken muhtemelen replika olduğunu anlamışsınızdır, forumda çokça bu işi yapan vardı, keşke buradan alsaydınız en azından muhatap bulurdunuz.
Adres bilgilerine gelince ise, tamamen insanlarla alakalı. Bazıları vermeyebilir bazıları da verir. Durumunuzu anlatın yardımcı olacaklardır.
cesarette bu ürünler normalda marketlerde filan yok baktım . 75 tllik yapim dedim . Büyük marketlerden şasmamak lazım.Gitti gidiyor dükkanı kapatsa iyi olurda yapmıyor.