Elentra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğu calıntı kredi kartı ile cekilen rpler. bu işlerimi oyun yöneticileri anladığı anda hesabınızdaki rp geri cekiliyor ve yeniden kendiniz rp parasını ödemek zorunda kalıyorsunuz.

AtomCmyLMz Dediğine gelirsek 1000 tl alışveriş yapsan sana max verecepği puan 50 tl i geçmez buda max sayıdır yani.Bayilik yaptığım firmadan biliyorum kimse size o kadar satış yapabilecek kadar puan vermez. Ben bile aldığım fiyat ile sattığım fiyat arasında pek fark yok denilecek kadar az
unchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
G-cash olayı imkansız
satışların %90ı playstore çalıntı hesap
Adam aybaşına kadar satış yok diyor burdan anlayın gamesatia-gamesultan vs sitelerden satan adam aybaşını bekler mi?
Geçen gün 20 liralık FB kredisi yükleyen 10 liralık G-Cash veriyorlardı. Dolayısı ile imkânsız değil. Ama sizin dediğiniz de doğru, benim dediğimi yapan maksimum 2-3 kişi vardır piyasada. Geri kalanlar çalıntı kredi kartıyla yapıyorlar.