Selamlar,
Arkadaşlar geçen aydan itibaren bağlantımda inanılmaz bir yavaşlık hissetmeye başladım. Her neyse böyle sürünce aradım TTNET ADSL müşteri hizmetlerini sıkıntımı dile getirdim, bana "60 GB kullandığınız için adil kullanım kotasını aştınız" cevabı verildi. Benim 40 veya 80 GB kullanmam imkansızın ötesinde bir şey, yıllardır TTNET müşterisiyiz ilk defa başımıza böyle bir şey geldi.
Her neyse dedim, bu seferlik böyle olsun! Geldik Ekim ayına baktım sıkıntı sürüyor 2 gün önce aradım dedim geçen ay böyle dendi bu ay ne oldu? Dedim.
Müşteri temsilcisi dedi ki 1 Ekim ile 22 Ekim arasında 80 GB İnternet kullanımına ulaşmışsınız, "OHA!" dedim.
Benim bu gibi kota aşımına uğramam imkansız, daha önce wifi şifresini falanda değiştirmiştim, kontrol ediyorum bizden bağlı başka kimse de yok!
Kotayı aşmam imkansız, ben eve akşam 17:00 - 18:00 gibi geliyorum ve sadece sosyal medyada zaman geçiriyorum. Bazende film izliyorum. Yani kotayı aşmam imkansız, teknik arıza kaydı bıraktım onlarda dönüş yaptı, kullanıyorsunuz dedi.
Sizce sorun nerede?
Bilgisayara format mı atsam, virüs mü var acaba?
Switch'te ışıklarda normal yanıyor.