Merhaba,
Uzun süredir düzenli işim vardı, Ajans ve Şirketlerin bünyesinde Bilgi işlem, Webmaster, Web Tasarımcı, Arayüz tasarımcı olarak çalıştım. Artık Freelance olarak çalışmaya karar verdim.
Yeteneklerim :
- HTML5 & CSS3 & Javascript ile Responsive, Adaptive ve Statik UI (Arayüz) Tasarımı,
- PHP, MYSQL ile Uygulama Geliştirme ( Varolan scripti editlemek değil, sıfırdan front-end ve back-end yazabilecek kadar bilgim var ),
- Wordpress, Joomla ve Opencart gibi içerik yönetim sistemleri kurulum, geliştirme ve sorun giderme,
- ileri seviye Illustrator ve Photoshop ile marka ve kurumsal kimlik çalışmaları,
- E-Mail Marketing,
- Seo & Sem Danışmanlığı,
- Advertise Network ( Reklam Ağı ) izleme ve yönetimi.
İş alımım açıktır, bir süreliğine portfolyo toparlamak ve genişletmek için çalışacağımdan uygun fiyatlı olarak sizlere hizmet verebilirim,
Kampanya : Kısa bir süreliğine referans edinebilmek açısından sadece ilk 5 kişiye :
- Anasayfa + 5 sayfa PSD to CSS dökümü 150 TL'den,
- Wordpress & Joomla Kurulum 25 TL'den , Özel Tema Tasarımı 350 TL'den / Tema Giydirme, Eklenti ve Seo Optimizasyonu için WC3 Standardizasyon uygulamaları 200 TL'den başlayan fiyatlarla yapabilirim. Pahalı bulan siz değerli potansiyel müşteri adaylarıma ; yaptığım işlerde çok detaylı çalıtığımı belirtmek isterim
Bana skype yolu ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz, genellikle 7/24 online olabiliyorum... Saygılarımla.