Merhaba.
@dogaatac
Bitcoin Zorluğu her ay artsada fiyatı yinede alım satım belirlemekte.
Yeni Açılan Her Müşteri Kaydı İçin Sistem otomatik %25 İşlem yapar.O Müşteri kaydı günlük ödeme aldıkça oranı artar.Ve belli bir süreden sonra 2.ci bir yatırım yapsa bile, yine %25 den değil, hesaba tanılan mevcut oran üzerinden işlem yapar.Bu oranları garanti etmekteki amacımız tamamen mevcut ağ üzerindeki kapasite.

@Frans

Merhaba.
Bir firmanın yaptığı projeyi, başka bir firma yapamaz diye birşey yoktur.Başka birisi, rakip projeyi kendine göre dahada geliştirerek sunmaya çalışır.Sunmaya çalışırki ortada bir rekabet oluşsun.
Ayriyetten bu projeyi uzun zamandır yapmayı planlıyorduk zaten.Sadece mevcut araştırmalar süreci biraz uzattı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:31:57 -->-> Daha önceki mesaj 16:48:36 --

Lebraam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En başta sermayen ne kadar?

Türkiye'de elektrik uygun olsa mining yapan birçok insan Estonya'ya gider mi?

Zorluklar artsa bile aynı ödemeyi nasıl yapacaksın? Zararı karşılayacak maddi gücün var mı?

Bitcoin piyasada 400 dolarsa 415 dolar vererek şirketi nasıl ayakta tutmayı planlıyorsun?

Gibi gibi gibi bir sürü soru türetilebilir sana karşı. Verecek cevapların sağlam değilse batışın az önce dediğimden biraz daha hızlı olur
Türkiyede elektrik uygun olsa estonyadakiler buraya gelir diye düşünüyorum.

10-15 $ Kar payı direk sistemi alım satım için kullananlar değil, direk mevcut ağ üzerinden gelen bitcoin için uygulanıcak.Yani projedeki hesaba x miktarda bitcoin gönderip, o bitcoin nakit'e çevirelemez.Bu 10-15$ lık fark, direk yatırılırken kullanılmıs bitcoin üzerinden yatırılan mevcut ağ üzerinden sağlanıcak.