şimdi o görüntüleri buraya koyar senide şikayet ederim görürsün hitap şeklini ben 1 yıldır forumda herkesle alışveriş yapıyorum hitap şeklimde emrivaki ne var bakalım bir ıspat etsene ? Kendini çok zeki profesyonel bir kuruluş zannediyorsun herhalde bence sen sıkıntılısın sorun sende bu hayatta bedava olan şey insanlıktır ondanda sen nasibini almamışsın.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:56:58 -->-> Daha önceki mesaj 13:51:30 --

Herkes görsün ben ne emrivaki konuşmuşum veya hitap şeklimde ne var söylesinler bana.
Hocam 1. Konu başlığımızda 2. EK BİLGİ LÜTFEN OKUYUN diye bir not ekledik ,
2.si Dün, 13:12:35 tarihinde eklediğimiz konuda kampanyamızın bittiğini duyurduk ..
fakat siz formu okumadan , kampanyayı bitirdiğimiz halde 250 tl reklam diye yazı yazıyorsunuz.. Olabilir belki dalgınlığınıza gelmiştir görmemişsinizdir.
Bize mesaj attınız gayet normal, fakt şunu unutuyorsunuz skype de online görülmemiz skaype nin başında olduğumuzu göstermez . Siz bütün saatler skypede olabilirsiniz fakat biz malesef onu yapamıyoruz bizim çalışma saatlerimizde var , Gece 22:30 mesaj yazıyorsunuz , sangi sizinle randevulaşmışız gibi ( Kardeşim ordamısın, seni bekliyorum diyorsun ) Bu nasıl bir hitap ediş şeklidir? Elbetteki biz müşterilerimizle ilgileniyor ve geri dönüş yapıyoruz. Fakat yoğunluğumuzdan dolayı gecikmeler yaşanabiliyor fakat bu demek değildir ki , sizin istediğiniz saatte erimizde hazır bekleyeceğiz.
Saygılar