fossilava adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben içerikte sorun olmadığını düşünüyorum. Penguen spam ve backlinklerle alakalı, arkadaş zaten penguen dememiş penguencik demiş yani kırık linklerin aramaları olumsuz etkilediğini tespit etmiş. Penguen'de linkle ilişkili olduğundan eşleştirme yapmış olabilir. Bence çok ilgisiz değil. Bu kadar tepkiye gerek yok, başlığı "kırık linkler nasıl temizlenir?" diye değiştirirsek sorun kalmaz. Zaten bunu ücretli yapıyor bir çok kişi, adam ne güzel anlatmış...

sevgiler
Ben arkadaşlara penquen güncellemsiyle ( geçen geceki sallantı )birlikte kırık linklerinde zarar verdiğini anlatamaya çalışıyorum ama anlamayan arkadaşlar var. Penquen guncellemesiyle birlikte insanlar ne yapcaklarını şaşırdı ben de kırık linklerinizin temizlenmesiyle başlayabilirsiniz gibisinden yol gösterdim bende 7 sıra kaybetmiştim sitem daha yeni toparlanıyor güncelleme gelmemesine rağmen sitem 1.sayfaya kadar şuan çıktı hatta şuan 7 sıradayım ben 7 cı sayfadan bu hale getirdim yaptığım işlem zararlı backlinkleri silip sitemdeki kırık linkleri temizlemek hepsi bu. Fakat burada kendini robots.txt yazılım uzmanı sanan arkadaşlar abarta abarta boyle robot çekilmez ws falan yazdılar olayın robotla alakası yok aslında anlıyana davul zurna saz ben bu şekilde birçok siteyi tedavi ettim buradan da birçok kişinin sitesini düzelttim. Ne diyim bu insanalara bold ile yazılmış yazı altında 250 Tl fiyat ve 10 tane arkadaştan aldık hizmeti 10 numara yorumu yazdırmak gerekiyor . Şu saatten sonra hiçbir halt böyle tiplere paylaşmam .