tasarimmarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle merhabalar biz firma olarak Adwords Sertifikalı Firmasıyız. ben konuyu okuyarak arkadaştan pm istedim. ancak yoğunluktan dolayı atamadığını yazmış. konu açıldığında tamamen insanları yanılgıyla çekecek şekilde açılmıştır.

3 yıldır Adwords reklam işiyle uğraşırız ve sistem bellidir. rekabet oranlarına göre tıklama başı her kelime ve her sektör için sürekli değişiklik göstermektedir.

Bizim konuyu açan arkadaşa tavsiyemiz ticaret yapıyorsanız daha açıklayıcı insanların net herşeyi anlayabileceği şekilde açın.

konuyu okuyan arkadaşlara da tavsiyem eğer reklam verecekseniz kurumsal firmalarla çalışınız. kurumsal olmasa bile ciddi çalışan kişileri tespit ederek onlarla çalışın.

Amacım konu baltalamak değil. sadece haklı bir eleştiri yapmak istedim. buda en doğal hakkım olduğuna inanıyorum.
Merhaba, Tüm arkadaşlarımızın ilgisinden dolayı teşekür ederiz ,
tasarimmarket arkadaşımız PM istemiş , biz yoğunluktn dolayı gönderemediğimizi söylemiştik, ama gerçek şu ki adwords reklamı yapan arkadaşlarımızın PM istemesini gerektirecek bir sebep göremiyoruz, madem Adwords reklamı yapıyorlar bilgilerimi az acaba , bilgi istiyorlar..tasarimmarket arkadaşımız Adwords Sertifikalı Firma olduğunu söylüyor , tasarimmarket arkadaşımızdan rica ediyoruz acaba sertifika bilgilerini buraya ekleyebilirmi rica etsek acaba? Ayrıca 24-10-2014, 00:34:02 atmış olduğunuz bir PM de
( bu hizmetten satın almak istiyorum. Ancak nasıl ne şekilde detayları bana yazar mısınız ) demişsiniz . Bir Adwords Sertifikalı Firma olarak siz Adwords reklamı yapan başka bir firmadan nasıl yardım talep ediyorsunuz ?
Siz Adwords Sertifikalı Firma olduğunu söylüyor , ( kendi reklamnızı başka ajanslaramı yaptırıyorsunuz ? ) Bence Siz bu işi bırakın hocam..
Saygılar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:49:42 -->-> Daha önceki mesaj 08:47:54 --

Frans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En az 2-3 kelime öbeğinden oluşan, aranma hacmi düşük, rekabeti olmayan anahtar kelimelere reklam verirseniz tbm değerini 0.04-0.05 seviyelerine düşürebilirsiniz.

Fakat aranma hacimleri düşük olduğu için tıklama gelmez dolayısıyla da bütçeniz bitmez.

Yani sektörünüzle alakalı ama tıklama almayan kelimelere reklam verilir, size de kelime listesi gönderilir, siz de ne zaman arama yaparsanız reklamınızı görürsünüz!

Sonuç bitmeyen bir bütçe ve sürekli yayınlanan reklamlar olur ama geri dönüşüm olmaz.
Frans arkadaşımız kendi düşüncesine göre bazı antarnatiflerden bahsetmiş , biz anahtar kelime eklemelerinde hiç böyle bir artannatiften bahsetmedik, ama eğer Frans arkadaşımızın dediği bu sistem doğruysa kendisiyle aynı şartlarda çalışmak isteriz, yani reklamlarımızı aynı şartlarla çıkarmayı kabul ederse PM atabilir,
Saygılar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:52:39 -->-> Daha önceki mesaj 08:49:42 --

Chemistry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuyu report edin başlığı değiştirsinler.
Merhaba aslında konuyu kapattığımız için başlığı değiştirmemiştik, fakat şu anda başlık değiştirilmiştir.

Saygılar.