olcaytd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yanlış anlamayın ama önce 20 tl ye bir türk firmaya sonra 2 dolara tekrar godaddy transfer etmek bana daha mantıklı gelmekte etiketlediğiniz için yazmak istedim şahsi fikrim bu yönde böyle bir çok domain yenilemeniz bence riskli bunu çakarlar ve tüm domainler gider bence.
varyemez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir işlem godaddy hesabınızı risk altına sokabilir. Alanadları farklı hesaptan sizin hesaba gelip tekrar uzatılarak aynı eski hesaba giderse (farklı bir hesaba gönderebilirseniz sorun olmaz) bir kaç haftaya kalmaz hesabınızı bloklarlar. Dikkat etmenizde fayda var.
Uyarılarınız için teşekkür ederim. Hizmeti belirli bir süre vermeyi düşünmekteyim 1-2 hafta kadar. Çünkü Kasım kampanyalar açısından nasıl geçeceğini bilmiyoruz ve elbette ben de hesabımı riske atmak istemem. Diğer firmalara transferle uğraşamayıp daha önce transfer işlemi yapmmış kişilerin direk yenileme fiyatına alan adlarını yenilediklerine şahit oldum ve bu durum sonrası en azından birkaç kişiye faydam dokunur belki mantığı ile de bu konuyu açtım ve özellikle alan adını nasıl indirimli kaydedeceğimi yazdım ki (İndirim Kulübü) bu sisteme dahil olabilecekler katılsın ve dahil olamayıp yardıma ihtiyacı olanlara da ben yol göstereyim istedim.

Önerdiğiniz gibi 2. bir hesap açıp onun üzerinden de işlemi 3 aşamalı hale getirebilirim ama Godaddy 3. hesaba transfer ederken zaman engeli koyar mı bunu bilmek gerekli..