Miktar misaldi 20 bin olacak diye bişey yok 20 bin olmaz 10 olur 5 olur ama olur . com u sen 20 bine alabilceğinimi sanıyorsun
Domain adı seo için değildir domain adı marka içindir marka bilinirliği artırmak ve kolay yoldan akılda kalıcı bir şekilde yer edinmek içindir, seo yapmak için değildir Çoğu insanda sizin bu düşündüğünüz gibi düşündüğü için Türkiye de domain sektörü gelişmiyor ben seo yaparım ilk sıraya gelirim diyor domaine niye para vereyim ki düşüncesinde ama en ufak bir google güncellemesinde tekrar sıfırdan başlamak için kolları sıvıyor.
Ben hiç bir zaman sıfırdan başladım

Allaha şükür 2 senedir site belli bir düzende gidiyor. Domain alınca iş bitiyor mu hayat.coyu alan adam seoyu düzgün yapmassa google domainin süper diyip ilk sayfaya mı çıkaracak
Anlatamadım sanırım hayatim.co domaini boşta, hayat.co ya 5 bin vermek yerine hayatim.co'yu alırım. Ne var ki bunda

2 harf yüzünden mi marka yapamayacağım, elindeki domain android oyun, pc oyunları, kadın sitesi . com gibi bir domain olsa dediğiniz paralar verilebilirdi ama hayat.co, com hatta net değil dediğiniz domaine site kuran ne kuracak? Hayattan bahsedebilir, sağlık sitesi olabilir, aşk sitesi olabilir ve bu dediklerimin hepsini hayatim.co domainini alarak yapabilirim. Yani ben öyle yapardım.
Her neyse hocam ben söyleyeceğimi söyledim, belli ki fikriniz değişmeyecek ama şu bu domaine 2 bin tlden fazla bir teklif geleceğini sanmıyorum.