mehmetyagiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rent acar sistemi almak icin 3 gündür aradım telefona bakan olmadı ulaştıktan sonra sistemi paypal üzerinden satın aldım tekrar aradım sql le alaklalı bir sıkıntı var diye yine telefona bakan olmadı verdiğim 90 tl bana koymaz ama bu yazıda sana iyi etiket olsun hakan duman.satış sonrası hizmeti olmayan firmalarla calısmayın arkadaşlar

Siz bugün bir defa aramışsınız Muhtemelen netgsm kullandığımız için hat kaynaklı bir sorundan dolayı çağrınız yanıtsız kalmış olabilir. fakat çağrınızı gördükten sonra 3 defa arandınız ama telefonlarımızı meşgule attınız.

Ayrıca sitemizde destek forumu mevcut. destek için mail adresımızı ve destek forumunuda kullanadabilirdiniz.

burada düpe düz firma karalama çabası içerisindesiniz niyetinizin ne olduğu yaptığınız yorumdan açıkça ortadadır.

MADEMKİ VERİTABANI SORUNLU BU YÜZDENMİ ŞUAN SİTE AKTİF DURUMDA.?

yüzlerce müşterimiz mevcuttur r10da umarım bu yorumumu gören müşterilerim gereken cevabı size vereceklerdir. moderatör arkadaşımızda resmen konu baltalamak için yorum attığınız için hakkınızda gerekeni yapmasını rica ediyorum.