AndroidMarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam yanlış düşünüyorsunuz, bi adamın 20 bin kazanması için hayat.co ya ihtiyacı yok.

hayatım.com alır yada hayatım.net vs alarak da bunu yapabilir.

Çok fazla abartıyorsunuz, 20 bin tl vereceğin gerçekten çıkacağını düşünüyor musunuz?

Valla hocam bir laf var biliyor musunuz bilmem, eldeki kuş daldaki kuştan iyidir

Bu domaine 20 bin teklif gelme ihtimali seneye 100 tl teklif gelip sizin satmanızdan 1000 kat daha az. Doğruya doğru Ben sektörümde çok da tatminkar olmayan bir domainle, şu an bakıyorum rakiplerime göre vasat bir domain almışım ama ilk sıradayım. Bu işler sadece domainle olmuyor, bu domaine 20 bin isteyen biri olursa ben olsam şahsen 20 bin bu domaine vermek yerine o 20 bini seo çalışmasına verir 15 tlye düz bir domain alırım ve sizden bunu 20 bine alacak kişiyi her türlü geçerim
Miktar misaldi 20 bin olacak diye bişey yok 20 bin olmaz 10 olur 5 olur ama olur . com u sen 20 bine alabilceğinimi sanıyorsun

Domain adı seo için değildir domain adı marka içindir marka bilinirliği artırmak ve kolay yoldan akılda kalıcı bir şekilde yer edinmek içindir, seo yapmak için değildir Çoğu insanda sizin bu düşündüğünüz gibi düşündüğü için Türkiye de domain sektörü gelişmiyor ben seo yaparım ilk sıraya gelirim diyor domaine niye para vereyim ki düşüncesinde ama en ufak bir google güncellemesinde tekrar sıfırdan başlamak için kolları sıvıyor.