AdresPosta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bendeki her domaine site kuracak olsam ömrüm yetmez o yüzden ben site kurup ne kazanırım diye bakmıyorum alan kişinin ne kadar işine yarar ne kazanabilir diye bakıyorum

500 tl gelir siteyi 5000 bine satması normal ancak o akadar eder zaten. googleye dayanarak yatırım yapıldığını unutmamak lazım bi bakmışsın biranda siten gitmiş o yüzden 5000 gene iyi satmış yani

2000 satmazsın ama bakarsın birgün 20.bin veren olur terside olabilir yani.
domain sektörü arz talep ve kısmet işi artı sabırda gerektiren bir sektör.
Valla hocam yanlış düşünüyorsunuz, bi adamın 20 bin kazanması için hayat.co ya ihtiyacı yok.

hayatım.com alır yada hayatım.net vs alarak da bunu yapabilir.

Çok fazla abartıyorsunuz, 20 bin tl vereceğin gerçekten çıkacağını düşünüyor musunuz?

Valla hocam bir laf var biliyor musunuz bilmem, eldeki kuş daldaki kuştan iyidir

Bu domaine 20 bin teklif gelme ihtimali seneye 100 tl teklif gelip sizin satmanızdan 1000 kat daha az. Doğruya doğru Ben sektörümde çok da tatminkar olmayan bir domainle, şu an bakıyorum rakiplerime göre vasat bir domain almışım ama ilk sıradayım. Bu işler sadece domainle olmuyor, bu domaine 20 bin isteyen biri olursa ben olsam şahsen 20 bin bu domaine vermek yerine o 20 bini seo çalışmasına verir 15 tlye düz bir domain alırım ve sizden bunu 20 bine alacak kişiyi her türlü geçerim