Arkadaşlar elimizdeki sermayenin bir kısmıyla niche işine girmeyi düşünüyoruz. adsense'den düzenli gelir elde etmek istiyoruz. bu konuda ücretli olarak bize site kurulumu,kelime seçimi,makale, seo vb... konularda tecrübeli arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim. teşekkürler
Ücretli desteğe gerek yok, kendiniz pre programlar olarak keyword mantığını kavrayabilirsiniz. Örneğin Nichepursuits ilk etapta işinizi fazlasıyla görecektir. Biraz beyin fırtınası yapmanız yeterli. Nasıl key bulacağız, TBM değerini önemsemeden ilk önce düşünce methodumuzu geliştirmek gerekiyor.Mesela şu anda kahvaltı sonrası çay kurabiye yiyorum.
Kahvaltı > Çay > Kurabiye > Kurabiye Çeşitleri > Kurabiye Kalıpları >
Üçgen Kurabiye Kalıpları
Kurabiye yerken tıkandım mesela, sol tarafım ağrıyor.
" Göğsün solunda ağrı " diye tanımlarız bunu. O zaman hemen arayalım google'da " chest pain left side" bingo bir tane niche site bile bulduk. chestpainleftside.net zamanında kurulmuş ama tutunanamış. Çeşitlendirmek çok önemli ama en önemlisi ilgi alanınızdan niche bulmak.. tabi TBM'yi yüksek olanı. Yok ben uğraşamam hazır niche alıp makale yazdırırım diyorsanız pm gönderin, yardımcı olurum ama paranızı boşa harcamayın. Uğraşırsanız seversiniz. Severseniz zevkle yaparsanız, daha çok kazanırsınız