Onur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3.0 versiyon çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
Fakat bu versiyonda sanal posun parayla satın alınması durumuna karşılık 2.3 versiyonunu da yayınlamanızı beklerdim.

Müşteriler öncelikle piyasayı görüp ona göre hareket etmeyi istiyorlar. Bu yüzden eski versiyonla mağazayı açıp tutması halinde bir üst versiyona terfi etmek istiyorlar.
Ücretsiz olduğu için proticareti tercih ediyorduk müşterilerimize, fakat şuanda pek yanaşan yok sanal postan ötürü.

Sözün özü, isteyenler için 2.3 versiyonunu da indirmeye açmanızı bekliyorum. Halihazırda elimde kurulum dosyaları olmadığı için bir müşterime proticaret/opencard ikilemi arasında gidip geliyorum.
Merhaba ,

Öncellikle teşekkür ederiz.Sanal poslar 3.0 da ücretlendirildi doğru ancak 444 host sunucularında barındırıyor iseniz sanal poslar yine ücretsiz 2.3 versiyonun kaldırılmasının sebebi müşterilerimizin eski versiyonlardaki aksaklıklarında düzeltilmiş olup daha sorunsuzca yazılımı kullanmasıdır.

İyi Çalışmalar....

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:59:27 -->-> Daha önceki mesaj 11:57:16 --

independent46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2.3 versiyonda payu api modülünü kullanıyorum.
3.0 a geçince bir daha mı ödeme yapacağım yani???
Merhaba ,

Eğer payu api modülünü satın almış ve eski versiyonlarda kullanıyor iseniz yeni versiyona geçtiğinizde tekrar ödeme yapmanıza gerek yok lisans güncelle kısmından güncelleyerek lisansınızı otomatik olarak çekebilirsiniz. Aksaklık durumundan lisansınız tekrardan oluşturulabilir.

İyi Çalışmalar....

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:00:36 -->-> Daha önceki mesaj 11:59:27 --

independent46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Dünden beri bu işlemde takıldı kaldı. bir türlü bitmiyor
İzinlerde sorun yok.

Merhaba ,

Sorun sql sorgularınızdan kaynaklı olabilir konu ile ilgili info@proticaret.org adresimize mail atarsanız kontrolleri yaparak size bilgi verebiliriz.

İyi Çalışmalar....